Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie odpowiadajmy na prowokację |
waldek27: pisz na temat (o ile temat rozumiesz) a nie tylko przeklejasz jakieś głupoty. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie odpowiadajmy na prowokację |
Do Waldi_27 A tak a głową to wszystko OK?
|
|
markac przez okno przez okno
|
|
hehe no niewiem co bym zrobił w takiej sytuacij :) bym niewyszedł z niej :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Normalny kraj...Polskę.
|
|
Czy otyłe dziewczyny inymi słowy wieloryby wywołują w was odrazę? Czy za jej wielkim dups*** idzie mały mózg? rudy błazen z druhem
|
|
Witam mam pytanie jak odliczyc koszty poniesione nainternet czy sumować kwoty brutto abonamentu, czy też netto czy może sam podatek vat na usługi dostepu do internetu. Czy dostep do internetu przez sieć komórkową w usłudze iPlus może być odliczany od podatku? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
WTC choc wiem ze to juz niemzliwe a reszte widzialem
|
|
No widze ze nawet jaka otyla dziewczyna olala Ciebie i twoje zaloty teraz pewnie sie chcesz odgryźć. widocznie musisz byc strasznym frajerem skoro nawet takie ciebie niechca
|
|
Jeśli masz program pit 2006 np. ze strony: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=115&id=864 to sam wyliczy. W załączniku PIT O, podajesz cała kwotę jaka zapłaciłeś od marca do grudnia ub. roku. Mnie wyszło do zwrotu ok. 120 zł. Podstawą rozliczeń są rachunki od dostawcy, czyli TPSA, Netai, czy z sieci osiedlowej. Z komórkowych nie można odliczać. Poza tym poszukaj więcej na ten temat w necie.
|
|
Co ze jest GRUBA to jest inna ?
|
|
Niektóre są fajne.WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
a z naszych lokalnych :) 1. Tunel pod Narwią 2. Sklepienia naszej katedry (od góry) 3. Odbudowany średniowieczny gród łomżyński rudy błazen z druhem
|
|
Coś z moja głową nie wporządku, czy jakies deżawi przeżywam. A może ci biedni studenci z Bangladeszu wkrótce jak czarna wołga nam się zmaterializują? A moze po prostu socjopata jakiś przeprowadza badania socjologiczne i testuje reakcje na różne bodźce Przeczytałem: "Studenci z krajów azjatyckich będą uczyć się w Słupsku? Sześćdziesięciu Hindusów z Indii, Nepalu, Bangladeszu przyjedzie do Słupska w przyszłym roku akademickim studiować pielęgniarstwo i anglistykę. To dla nich szansa na zdobycie taniego wykształcenia, bo roczna opłata za studia w słupskiej Pomorskiej Akademii Pedagogicznej dla obcokrajowców jest najniższa w Polsce(22-02-2006 20:25) » http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3178687.html Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
PSALM 82 1 Bóg powstaje w zgromadzeniu bogów, pośrodku bogów sąd odbywa: 2 «Dokądże będziecie sądzić niegodziwie i trzymać stronę występnych? 3 Ujmijcie się za sierotą i uciśnionym, wymierzcie sprawiedliwość nieszczęśliwemu i ubogiemu! 4 Uwolnijcie uciśnionego i nędzarza, wyrwijcie go z ręki występnych! 5 Lecz oni nie pojmują i nie rozumieją, błąkają się w ciemnościach: cała ziemia chwieje się w posadach. 6 Ja rzekłem: Jesteście bogami i wszyscy - synami Najwyższego. 7 Lecz wy pomrzecie jak ludzie, jak jeden mąż, książęta, poupadacie». 8 O Boże, powstań, odbądź sąd nad ziemią, bo wszelkie narody są Twoją własnością. ---- O kim mówi ten psalm? ---- ...i dla ciekawości: http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,584 http://www.geocities.com/humanizm_w_polsce/Mruczus.htm ...jeśli ktoś się boi może potraktować jako beletrystykę... ---- [...] Rozejście się dróg, gdy człowiek przestał być niemym niewolnikiem bogów, stał się samodzielną istotą, przypisane jest w Księdze Genesis nie decyzji samego człowieka, lecz nałożeniu kary przez Bóstwo: ażeby śmiertelnik nie nabył też zdolności ucieczki przed śmiercią, będzie wyrzucony z ogrodu Eden. Możemy teraz zrekonstruować pełny przegląd wydarzeń, którym poświęciliśmy nasze badania. Czas Zdarzenie ............... 445 000 Nefilim pod dowództwem Enki przybywają na Ziemię z Dwunastej Planety. Eridu - Ziemska Baza I - zostaje założone w południowej Mezopotamii... 430 000 Wielka pokrywa lodowa zaczyna się cofać. Klimat na Bliskim Wschodzie staje się bardziej sprzyjający. 415 000 Enki rusza w głąb kraju. Zakłada Larsę. 400 000 Wielka epoka międzylodowcowa obejmuje cały glob. Na Ziemię przybywa Enlil, zakłada Nippur jako centrum dowodzenia. Enki ustala szlaki morskie do Afryki południowej, organizuje prace przy eksploatacji złóż złota. 360 000 Nefilim zakłądają Bad-Tibirę jako swoje centrum metalurgiczne, miejsce wytapiania i rafinowania metali. Budowane jest Sippar, port kosmiczny, i inne miasta bogów. 300 000 Bunt Anunnaki. Człowiek - "prymitywny robotnik" - zostaje ukształtowany przez Enki i Ninhursag. 250 000 Wczesny Homo sapiens mnoży się, rozprzestrzenia na inne kontynenty. 200 000 Życie na Ziemi znajduje się w regresji podczas nowego okresu zlodowacenia. 100 000 Klimat ponownie się ociepla. Synowie bogów biorą córki ludzkie za żony. 77 000 Ubartutu/Lamech, człowiek z boskiego rodu, obejmuje władzę nad Szuruppak pod patronatem Ninhursag. 75 000 Czas "przeklęcia Ziemi" - nowej epoki lodowcowej. Migracje zwyrodniałych form człowieka. 49 000 Zaczyna się panowanie Ziusadry ("Noego"), "wiernego sługi" Enki. 38 000 Zaczyna się okres ostrego klimatu ("siedem przejść") dziesiątkujących ludzkość. Znika europejski neandertalczyk; tylko człowiek z Cro-Magon (osiadły na Bliskim Wschodzie) przechodzi zwycięsko próbę przetrwania. Enlil, rozczarowany ludzkością, usiłuje ją wytępić. 13 000 Nefilim, świadomi nadejścia fali przypływu, wyzwolonej zbliżaniem się Dwunastej Planety, przyrzekają wydać ludzkość na pastwę żywiołu. Potop spłukuje Ziemię, kończąc nagle epokę lodowcową. Potop, wstrząsające doświadczenie dla ludzkości, był nie mniej dramatycznym wydarzeniem dla "bogów" - Nefilim. Kopalnie w południowej Afryce, miasta w Mezopotamii, centrum dowodzenia w Nippur, port kosmiczny w Sippar - wszystko znalazło się pod wodą zagrzebane w błocie. Krążąc w statku kosmicznym nad zdewastowaną Ziemią Nefilim oczekiwali niecierpliwie obniżenia poziomu wód, żeby znów postawić stopę na stałym lądzie. Jak zamierzali przetrwać na Ziemi, gdy ich miasta i wszelkie udogodnienia przepadły, a siła robocza - ludzkość - uległa całkowitej zagładzie? Kiedy przerażone, wyczerpane i głodne grupy Nefilim wylądoały ostatecznie na szczytach "góry zbawienia", zrobiło im sę wyraźnie lżej na sercu na widok człowieka i zwierząt ocalałych z powodzi. Nawet Enlil, rozwścieczony początkowo odkryciem, że jego zamysły częściowo chybiły celu. wkrótce zmienił zdanie. Decyzja tego bóstwa była praktyczna. W obliczu skrajnych warunków Nefilim znieśli restrykcje wobec człowieka, sami zakasali rękawy i nie tracąc czasu przekazali ludziom sztukę uprawy roli i hodowli bydła. [...] Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
marcelus2000 wiesz tez nie przepadam za takimi dziewczynami kobietami (niewiem jak nazwac), ale niewiem co te kobiety Ci zrobiły ze ich tak nielubisz niektórzy sa chorzy niektórzy wola dobrze zjesć a niekktórzy juz tak maja... to niewiem o co tu afera jeżeli nie podoba ci sie taka dziewczyna to nie musisz sie z nia umawiać spotykac chodzic do kinna lub robic inne rzeczy. To że gruba to nie znaczy ze inna też mozesz jeszcze taki byc !! Zbych
|
|
Bella 1. Ameryka Północna: USA, Kanada 2. Ameryka Środkowa: Panama, Nikaragua, Kostaryka... 3. Ameryka Południowa: Argentyna, Brazylia... Coś robiła na lekcjach geografii ??
|
|
To inwazja Antysemitex zbieraj chłopaków z MW i szykujcie obrone
|
|
HEHE JEDZONKO DO STOLIKA W FAST FODZIE :] może ich umysłami rządzi komuna ale twoim to napewno nie kapitalizm wolnorynkowy. rudy błazen z druhem
|
|
Njlepszy keczup na świecie Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
W Łomży naszej kochanej natrafiłem na ogłoszenie o pracy ("Kontakty" z 23 lutego) a wygląda ono dokładnie tak: ---------------------------------------------------------------------------------- Hurtownia Negresco poszukuje kandydata na stanowisko: KIEROWCY AKWIZYTORA - prawo jazdy kat. C - staż minimum 3 lata prawnika - wykształcenie wyższe prawnicze - od ósmego semestru studiów do 5 lat po ich ukończeniu List motywacyjny oraz CV składać... ble ble ble itd... ----------------------------------------------------------------------------------- Jako że jestem osobą bezrobotną postanowiłem chwycić świat za jaja i posiąść tę wiedze tajemną "kierowcy-akwizytora", ale nie wiem zupełnie od czego zacząć, a poza tym boje się rozmów i ta sama nazwa "Negr...o" jakoś nie budzi zaufania. Może ktoś z formułowiczów mi pomoże...? Pozdrawiam Wszystkich Gadaczy... Sfrustrowany bezrobotny, w produkcyjnym wieku i bez prawa do zasiłku.
|
|
nie polecam tej pracy. kiedyś byłem tam zatrudniony, własciciel to prawdziwy h....j. nie da rady nawet z nim normalnie porozmawiać, gorzej jest chyba tylko w tej drukarni jda, tamten właściciel to wieeeeelki h...j.
|
|
Jest jeszcze Ameryka Łacińska :D ...i Ameryka pod Olsztynem
|
|
marcelus2000: jesteś głupi jak but u lewej nogi. Zakładane przez Ciebie tematy podobnie. Dno i wodorosty. Na swoją mamę też mówisz "wieloryb"? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
hmm no ja też. For Ptys: Po pierwsze gdybym umówił, spotykał się, chodził do kina z czymś takim mógłbym dostać chronicznego ataku wymiotów. Wolałbym skończyc w klasztorze aniżeli mieć za żonę takie wynaturzenie. Nazwać jest kupa okresleń. Nazwijmy je w przenośni ANTYkobiety (najmniej ostre określenie). Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
sheepard, ale czy ty oby sie nadajesz na tego akwizytora, jestes prawnikiem, czy nie, bo moze ty sie pytasz, a kwalifikacji nie masz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |