Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to są efekty wystąpień wiecowychi Andrzej Dudy |
heh wyszukaj se sama:) http://apps.t-mobile.pl/roamApp-web/user/jsp/roam_range.jsp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to są efekty wystąpień wiecowychi Andrzej Dudy |
W linku podanym przez ciebie nie pisze, że Pan Cogito to inaczej szmaciarz i łajza. Piszesz, że w naszym mieście jest złodziejstwo, wyzysk i krętactwo to won, bo nie odróżniasz biedy od próby przetrwania
|
|
**Fikka** powiem Ci tak.... jesteś pewna że tak powiedział jej partner? Nie byłaś przy tej rozmowie więc na 100% nie możesz zagwarantować że tak było.... a tak tylko posądzasz go... nie twierdzę również że tak nie było... chodzi mi tylko o to że jak tam było to tylko oni dobrze wiedzą..... więc nie zabierajmy w takich sprawach głosu słuchając tylko wersji jednej strony...
|
|
biess masz racje ale to o czym pisze fikka jest przyjaźnią do koleżanki lub obawą przed własną przyszłością więc ją zrozum
|
|
napewno jest na przeciwko sezamu obuwniczy i tam maja walizaki.jest tez sklep na farnej.tez maja walizki
|
|
WITAM POTRZEBUJE TANIEGO TŁUMACZA NIEMIECKIEGO PROSZE O NAMIAR POZDRAWIAM
|
|
to nie realne ale gdyby nawet to wie że nie jestem śmieciem i mam szacunek do ludzi bez względu na status społeczny
|
|
A ja się spotkam z 20,30,40latkami i córkami swoich kolegów! he... Dzieci są mądrzejsi od swych rodziców:)
|
|
Miałam nieprzyjemność byc kiedys obsługiwana przez taka niska pania, poziom jej zachowania wobec klienta jest poprostu żenujacy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |