Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypirsa pisu w akcji |
Tytuł tego posta mnie rozje*** :) Zaleciało grubym przekretem :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypirsa pisu w akcji |
Ja mam na wymianę parę gier na ps 3 i pc gg 12488734 tel 668996401 Pc Mini ninja x men Legends 2 Blur Transformers 2 Shrek4 Prince of persia 1,2,3 Loki JUiced Prawie wszystko nowe Ps3 Resistance 2 ratatuj assassin fifa 11 chyba zalezy mi na strzelankach typu cod od 4 lub Moh moze byc też assassin najlepiej brootherhood rudy błazen z druhem
|
|
Jak w temacie. Naprawia ktoś skutery w Łomży lub w okolicy? Zaznaczam, że oprócz Cwaliny.
|
|
_maly_ wiem bo mam :) Borys-50
|
|
tesz mzm
|
|
Na Farnej jadłem zajebistego tatara. I dobrą, naprawdę dobrą rybę
|
|
Mama sprawdzi wszystkie dziewczyny dla Ciebie Mama nie dopuści do Ciebie nikogo zepsutego Mama poczeka na Ciebie dopóki nie przyjdziesz Mam zawsze dowie się, gdzie byłeś Mama wychowa Cię w zdrowiu i czystości Oooh kochanie, oooh kochanie, oooh kochanie Dla mnie zawsze będziesz dzieckiem Mamo, czy musisz być aż tak wymagająca? http://www.youtube.com/watch?v=gZ2tluarzZs heh..
|
|
roaming masz włączony ? a grając wczoraj w CS' a jakieś ułomki obrazili mnie Polaka, Polaków po niemieckim ale głąby mieli miny jak im odpisałem po nie miacku, cały świat się śniał:)
|
|
Bartłomiej :) Grozny karalne na forum? Milo milo milutko Mam nadzieje ze wlasciciele przeczytaja Twoj post i zglosza sie do pewnej instytucji :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |