Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profanacja Mszy Świętej przez LGTB |
kiedyś starałam sie tam o pracę, można było sie dogadać, ale różne opinie słyszałam, wiem że z urlopami nieciekawa sytuacja, mało pracowników, więc jak ktoś sobie zrobi wolne to firma leży,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profanacja Mszy Świętej przez LGTB |
ogł z 4 lomza na czereśnie juz nieaktualne, teraz to albo wiśnie albo na maliny czekać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja jestem barmanem odezwij sie na karol.szymanski@op.pl badz numer tel. 507 614 774 pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
warunki pracy : -pensja całkiem dobra jak na warunki łomżyńskie, nasze urzędasy niektóre mniej mają :) za etat -pełny socjal tzn -3,4 razy do roku imprezy integracyjne dla pracowników na koszt firmy.miejsce i jadło wybierają pracownicy. -karty multisport tzn za darmo siłownia, basen, fitness, aerobik,nauka tańca, karate-bez ograniczeń -kasa za-> wczasy pod gruszą,wczasy stacjonarne -imprezy choinkowe dla rodziców i dzieci opłacone przez rossmana :) -kasa dodatkowa pod choinkę (marne 600 plus 400 na dziecko) -premie za określony staż pracy,premie za sprzedaż -gratisy towarowe dla pracowników -za 2 inwentury taka solidna 13stka dojdzie -umowy na czas nieokreślony tzw stała.Dlatego dziewczyny ciągle te same :) nie tak jak u innych naszych...he he A jeśli chodzi o pracowników to większość posiada wyższe po uczelniach w wawie czy białym. Rossman to Niemiecka sieć sklepów :)
|
|
Ludzie jesteście beznadziejni!!!! Żeby takie ładne ,niewinne zwierzątka jeść?!!?!! Z was ku..rwa zrobić pasztet!!!!!!!!! wrr... brzydzę się takimi ludźmi.. fuj!!! Chory świat z chorymi ludźmi..
|
|
jak ci nie pasuje za fri to idz nakoncert u2
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jakis rok temu kupiłam kanapę i dwa fotele, meble te maja obicie takie z materiału czy jak tam to sie nazywa, czy jest taka mozliwość zmiany go na skórzane?
|
|
A co chcesz, rzepicho, wysadzić w eter, że tak zapytam?
|
|
Albo- kogo? ;-)
|
|
http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
Zachęcam do kliknięcia w ankiecie na piwo Łomża, duży Plus,że w ogóle nasze piwo znalazło się wśród najbardziej znanych marek w Polsce. http://finanse.wp.pl/pid,14737762,ankieta.html To jest też reklama naszego MIASTA !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |