Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List Giertycha do KONFEDERACJI - ostrzega przed destrukcyjną współpracą z PiS. Rozbiją was i zniszczą . |
Market budowlany naprzeciw jednostki wojskowej, przedwczoraj były pełne półki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List Giertycha do KONFEDERACJI - ostrzega przed destrukcyjną współpracą z PiS. Rozbiją was i zniszczą . |
ona23, co ty rodzina Kononowicza? dla jednych jest dla drugich nie..
|
|
Re: List Giertycha do KONFEDERACJI - ostrzega przed destrukcyjną współpracą z PiS. Rozbiją was i zniszczą . |
Polecam zespół Dominance!!!!!!!!!!!!!!!Grał na moim weselu.Muzyka bardzo zróżnicowana więc każdy coś dla siebie mógł znależć.Goście bawili się do białego rana!Dorota
|
|
odezwij sie do mnie na maila 12ew2@wp.pl
|
|
u mnie grali i było bardzo fajnie, dobra muzyka, świetnie prowadzą zabawy, goście bawili się do rana i nie schodzili z parkietu. Polecam
|
|
Chyba z Boguszyc, chodzi o dzisiejsze "spotkanie" podczas, gdy robiłem zakupy, jeśli Ona to przeczyta na pewno będzie wiedziała o co chodzi, a jeśli ktoś jest z w/w miejscowości i może mi pomóc będę wdzięczny.. :)
|
|
Kama30, daruj sobie dyskusję z tą panną butikową, bo to nie ma sensu. Od kilku miesięcy wypisuje te same bzdety...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |