Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Palikot zostanie pociągniety za odpowiedzialność |
jedo Ci powiem glupi jestes
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Palikot zostanie pociągniety za odpowiedzialność |
przesle mi ktos??
|
|
Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, może złamać rękę podcierajac dupę. Muszę poszukać,jak znajdę to ci podeślę. waldek27
|
|
waldek w każdym temacie piszesz jakieś bezsensy !! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hehe - nie przejdą Rysiu :( Za często bowiem imię Jego wymawiają i pycha rządzi nimi... A Ty Kolank0 skąd się tutaj wziąłeś ;) Pozdro.
|
|
Nie oceniajmy Adamusku - nie wiemy bowiem tego ani Ty, ani ja, ani żaden z ludzi... I dobrze. ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Cieszę się przeto owym duchem wiary, według którego napisano: Uwierzyłem, dlatego przemówiłem; my także wierzymy i dlatego mówimy, przekonani, że Ten, który wskrzesił Jezusa, z Jezusem przywróci życie także nam i stawi nas przed sobą razem z wami. (2 Kor 4,13-14) Z tego tez powodu żaden chrześcijanin nie może milczeć i kazdy z nas powinien mówić i dzielić swoją wiarą. Wiary nie można zepchnąc do sfery prywatnej. Wiara jednego powinna umacniać drugiego. Obowiązkeim każdego chrześcijanina jest świadczyć o Chrystusie. Tyle miejsca poswięcamy negatywnym przykładom, antyświadectwom - dlaczego nie możemy porozmawiać o czymś co podbuduje każdego z nas? O czymś co nas umocni, wleje otuchę w serca? Czy nie wystarczy, że radio, prasa i telewizja sączy żółć w nasze serca? Przyczynia się do tego, że popadamy w marazm i zniechęcenie. Zbych - mój ulubiony dyskutancie :) pamiętasz jak kiedyś rozmawialiśmy o naszym nastawieniu do rzeczywistości? Wszyscy lekarze podkreślają, że aby zwalczyć grożną chorobę należy przede wszystkim nie poddawać się psychicznie. Należy mnieć pozytywne nastawienie. cyt.:"A człowiek wykorzystuje podobno tylko 5% ogromnego, energetycznego potencjału swojego mózgu" Mam duże wątpliwości czy pesymiści kiedykolwiek przekroczą ten 5% próg. pozdrawiam
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ&search=Stancja%20Babcia%20Babci%20Krysia%20Krysi%20Marysia%20Marysi długie,ale polecam
|
|
Byłem tu. Tony Halik. Było szaro, jest kolorowo? waldek27
|
|
Do adamusa: "Bo nad WSZYSTKO wywyższyłeś imię i słowo swoje" Psalm 138,2 To jest o Bogu, On poza imieniem wywyższył również swje słowo - więc lepiej go nie lekceważyć. Pozdrawiam
|
|
mówisz i masz:) zarka sie wyśle ... pozdrawiam ;)
|
|
ja zdwalem 3 lat temu moja rada taka uwazaj na wymuszenie pierwszeństwa 3 razy oblalem za wymuszenie<nie wiem czy słusznie> no i jeszcze jedno KOKODŻAMBO I DO PZODU!!!! powodzonki rudy błazen z druhem
|
|
|
...albo w Jedwabnem. Tam ponoć już jest wykwalifikowany personel. :)
|
|
Wojti1000 za samą kategorie B płacisz 1000 zł (zależy jeszcze w jakim ośrodku) +badania lekarskie 80 zł + Egzamin teoret. i praktycz. 134 zł + odbior prawka ok 70 zł =całkiem niezla sumka :) Pozdrawiam i dzieki za wszystkie odpowiedzi Zbych
|
|
hehehe to nie ja :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ptysiu80 pożyjemy zobaczymy... :) rudy błazen z druhem
|
|
DODAJE,ŻE JEST TO BRĄZOWY MEDAL
|
|
ja tam zawsze biore na wynos nie lubie jak obcy ludzie patrza na mnie jak jem a tym bardziej w takich lokalach
|
|
Waldek27 czlowieku po co piszesz glupoty, jak nie masz nic do powiedzania to nie spamuj. Z twoich odpowiedzi wnioskuje ze jestes niepelno sprytny. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |