Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
król Polski Andrej Duda skidrał się w gacie ze strachu przed debatą w TVN. !!! |
ja mam Gazelle Freestyle Airwalker. 100 zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: król Polski Andrej Duda skidrał się w gacie ze strachu przed debatą w TVN. !!! |
no właśnie a nie tak jak wpm chodzić jak zakapior i nikt jej nie chce :D:D to zazdrości innym :)
|
|
Re: król Polski Andrej Duda skidrał się w gacie ze strachu przed debatą w TVN. !!! |
Ok, dzięki za odp. :)
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie pracy w sieci drogerii ROSSMANN w naszej ''kochanej'' Łomży :) .. Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat pracy w drogerii ROSSMANN? Jakie są warunki, godziny pracy, zarobki i ogólnie atmsfera. Jakie pytania pojawiają się na rozmowie kwalifikacyjnej?? Wszystkim udzielający odpowiedzi na zgodne z pytaniami z góry dziękuję. facmen
|
|
wpm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie sponsoruje ciebie po to żebys mi du.p.ę obrabiała na forum tylko po to żebyś mi dobrz robiła w butiku :) Pogadamy w poniedziałem tupie.przo.na lampucero !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 900 zł na drodze nie leży , przyda mi się na inne wydatki :)
|
|
firma robin z łomży
|
|
www.patalan.pl ! ; ) swietny fotograf! polecam !!
|
|
Pewnie że znam bardzo dobrego: 516385455 POLECAM
|
|
Polecam Adama Świątkowskiego Specjalista od zdjęć okolicznościowych m.in Weselnych ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |