Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rządy folksdojcz-ekipy w Warszawie i strach dla Polski. |
re; PleasurmexC18 żeby Panorama miała tyle klientów co grecka to by dawno leżała na tzw. cycach. W reklamie było, że najlepsze jedzenie w Quatro (dawna Grecka, Alicja, Rampa, VIP itd.), tak więc tam się udaj. Radio napewno nie kłamie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rządy folksdojcz-ekipy w Warszawie i strach dla Polski. |
ja również popieram - nie dość, że mam reklamę przyklejoną do szyby to jeszcze do karoserii - i kto bedzie teraz płacił za lakierowanie jak reklama zejdzie z lakierem?? firma czy roznosiciel ulotki?? Kasia..
|
|
popieram skonczy sie praca dla synalka siostrzenca brata, babci dziadka ojca wujka zony siostry corki tesciowej ziecia i wielu potomkow
|
|
ceny za pokój była chyba 40zł od osoby a domek 160 zł jak dobrze pamietam. Najlepiej samemu zadzwonic
|
|
mysle ze najlepszym sposobem bedzie zadzwonic do danej firmy, ktorych to ulotki zostaly 'poprzyklejane' . mam nadzieje ze wyciagna jakies konsekwencje..
|
|
też mnie to spotkało.Ulotka się przykleiła,żeby usunąć musiałem przykładać mokrą gąbkę.Zeszła na szczęście bez drapania. Dlatego się poprzyklejały bo tego dnia deszczyk popadał.
|
|
1,5 zeta za kg to rewelacja,dajcie mi tel ja od razu ide za taka kase,nawet na zachodzie mniej placa bo tylko 30 centow za kg a 1,50 zl za kg to swietny zarobek,ale jak to mowia zeby te czeresnie same do koszyczka wpadaly to bybyla rewelacja hihihi.
|
|
strojcie sie piekne Panie bo nieznacie ani dnia ani godziny,hihihi
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 06-07-12 15:38 a po co pracowac lepiej do mopsu isc po zasilek,nie warto pracowac,skanczylismy studia i bedziemy pracowac?lepiej z zasilku zyc i sponsora poszukac ,,,zeby zylo sie lepiej,,,Ajesli ktos chce pracowac niech sie dobija a my dziewczyny i chlopacy butelki powinnismy zbierac,swierze powietrze i nikt niegania nas,mamy wlasna dzialalnosc handlowa raz lepiej raz gorzej hihihi.Zalezy ile koszy sprawdzimy i co w nich bedzie hihihi. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------K...wa kobieto ogarnij się!!!!!!!! facmen
|
|
Ku*wa wszystko wykupione, w żadnym sklepie nie ma... A chłodzić się trzeba facmen
|
|
to idź - nr telef jest w ogł.na 4lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |