Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent USA może, prezydent Duda może, a lewacki prezydent Warszawy ma od tego ekipę. |
mam nadzieję że piesek się odnajdzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent USA może, prezydent Duda może, a lewacki prezydent Warszawy ma od tego ekipę. |
tylko nie A.Szmit. Robiła mi makijaz slubny niecale 30 min bo wczesniej wziela sobie znajoma i juz nie bylo czasu(a mialysmy byc ze swiadkowa jedynymi klientkami tego dnia).byl zupelnie inny niz wczesniej ustalilysmy z delikatnego różu wyszlo cos czarnego(byłam w szoku jak zobaczyłam efekt koncowy).nie polecam.
|
|
Re: Prezydent USA może, prezydent Duda może, a lewacki prezydent Warszawy ma od tego ekipę. |
wu - tang :D:D:D Kasia..
|
|
**Fikka** masz może namiar gdzie poszukują ludzi do innych zbiorów? może już do wiśni gdzieś szukają?
|
|
'Studio Fryzur' na ul.Pięknej Polecam! Makijaż przetrwał doskonale całą noc..
|
|
Mam do sprzedania w idealnym stanie orbitreka w przypadku zainteresowania proszę pisac phuilaszczuk@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |