Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
można PiSać o PiSlamskiej mafii |
jeszcze tu wrócę uwierz mi że da radę się dostać i bez pleców :) tylko Ty jestes poprostu za cienki i nie dasz rady :P a jesli chodzi o manekina to nie musisz z nim ćwiczyć bardziej poćwicz wytrzymałos :p Pozdrawiam i powodzenia :P rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: można PiSać o PiSlamskiej mafii |
[ u r l ] link [ / u r l ] bez spacji(tak żeby usprawnić) ***** ***
|
|
Jak polecacie Głuszkowskiego, to piszcie dokładnie, o kogo chodzi. Bo ja nie wiedziałam, że jest ich dwóch i trafiłam do syna. Masakra. Pierwsze co bije po oczach, to bród w gabinecie. O reszcie za długo by pisać. Dodam tylko, że to co on spartaczył poprawiał mi jego ojciec. I nawet kasy nie wziąć, jak dowiedział się, że to jego syn robił. A przyjemność miała mnie kosztować ok.250zł.
|
|
bombel 123 to za którym razem dostałeś się do prewencyji za 1,2,3...........10:)
|
|
Jesteś kominiarzem?... :-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sałki to firma garazowa -firma meteor, za rok nie będziesz miał gdzie z reklamacją sie zgłosic. . Najlepsze sa duze firmy z pozycją na rynku. Jako kolosy meblarstwa mają duze upusty na materiały i akcesoria, więc i cena będzie przyzwoita, i wykonanie
|
|
i moim zdaniem że jest duża konkurecja bo zostają przyjęci do pracy w straży osoby najbardziej wartościowe a policjanci to bywają rózni:)
|
|
Myślę, że pytanie było konkretne to raz dwa nie napisałam, że sama podwyżka mnie zaskoczyła i nie biadolę tylko płacę ile trzeba więc daruj sobie swoje teksty. Podwyżka ustalona w czerwcu 2012r czyli po sezonie grzewczym wpływa na cenę energii cieplnej zużytej w sezonie grzewczym 2011/2012. Czyli, że co węgiel podrożał w czerwcu? (sarkazm) Trochę zrozumienia. Ja wiem upał źle wpływa na zdrowie;) Faktycznie być może, źle sprecyzowałam. Podwyżki cen dotyczą raczej spraw bieżących, a tu chodzi o zakończony już sezon podczas, którego ceny kształtowały się inaczej niż obecne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |