Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie jest godzien piastować żadnego urzędu |
Ciezko ogolnie z czeska korona... Polecam granice lub kupienie Euro w łomżyńskich kantorach. Za mało tego ludzie sprzedaja by kantory miały taka walute.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie jest godzien piastować żadnego urzędu |
Treść jest ukryta
|
|
żadna
|
|
A może ten przypadek dotyczy osobiście autorki tego postu? Bo naprawdę trudno mi uwierzyć, że po 3 latach ktoś nie wiedział za kogo wychodził za mąż. Wzięła co chciała bo raczej siłą jej przed ołtarz nikt nie ciągnął, a jeśli post jest faktycznie sąsiadki to to jest rzecz najgorsza, włazić z butami w czyjeś życie i publikować to na forum. Może powiedz niech rzekoma sąsiadka napisze swoje zdanie a nie wypowiadasz sie za kogoś,chyba że to jesteś ty to sprawa zrozumiała, bo dla mnie osoba czy z wioski czy z miasta, czy to biały czy czarny to nigdy nie kieruje się takimi kryteriami.
|
|
Czy Twoj piesek mial dlugi, zlamany ogon, czy krociutki? Widzialam yorka z krotkim ogonkiem na ks. Janusza.
|
|
Pewnie małżonek z wioski skorzystał z jedynego jemu znanego sposobu zaciągnięcia kobiety z miasta z nim przed ołtarz. Jaki sposób? - udawał jaki to on "miastowy", ugodowy, dobry, i nowoczesny, a jak zdobył zaufanie zaciążył ją. Jak już po ślubie pokazał swoje prawdziwe ja i babka chciała uciec zrobił drugiego dzieciaczka - głupie wiejskie myślenie, że "z jednym to ucieknie, a z dwójką już nie pójdzie". No i kobieta została z chamem...
|
|
Popieram wyw,wreszcie Tusk Zaczyna myśleć jak rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji,dające zarobić kumplom,rodzince i swoim pochlebcom.Szybciej Donald z tą ustawą,żeby nie zdązyli się nachapać,a tym samym zedrzeć z lokatoró skor
|
|
jest czego po zazdrościć naprawdę.... :D rudy błazen z druhem
|
|
Dziwne ciekawe co skłoniło chłopa ze wsi do przeprowadzki do miasta:) Mój szfagier ze wsi twierdzi że w mieście nie da się żyć nie rozumie jak tak można żyć:) FACET TO STWORZENIE BOŻE WIĘC POWINIEN STAĆ W OBORZE!!!
|
|
czesc odezwji sie do mnie na meila cena bedzie napewno przystepna pozdrawiam com454@wp.pl
|
|
|
...psie krwie... Borys-50
|
|
tak się składa że nie robię w policji tylko w bardziej szanowanym zawodzie :P ale coś o testach sprawnościowych wiem :)
|
|
Polecam PRESTO!
|
|
dokładnie CXRSa1 :)
|
|
600539481 Szybko profesjonalnie i konkurencyjne ceny. Polecam
|
|
Ktoś wspominał,ale i ja chciałem potwierdzić:Labirynt ma dobre jedzonko Kasia..
|
|
bombel 123 no to wyprowadż mnie z błedu jeśli się myle, łatwiej zostać strażakiem czy policjantem?
|
|
agnieszka szmit, tylko i wylacznie , princess
|
|
i ja polecam Pani Agnieszke Szmitt. Malowala mnie w poprzedni weekend na wesele...bylo pieknie i tak jak chcialam
|
|
No to w takim razie Ty będziesz zaopatrzyć się w futra a ci co nie płacą czynszu bedą chodzic w samych galotach po mieszkaniu. To nie sarkazm tylko naprawdziwniejsza prawda.
|
|
Szukam dziewczyny co kocha za nic, szukam, bo za nic kochać chcę! Lalalalal :D Kasia..
|
|
fajnie,tylko zobaczcie jakich kosmetykow oni uzywaja,tragedia po 1 godzinie wszystko plynie,najtansza tandeta.
|
|
Shantiii_20 ale się uśniałem;-) Dla wszystkich pięknych panien i przystojnych kawalerów Ręce w górę Raz dwa trzy yeah 1. Robić mi się nie chce, No bo nie mam po co. Lubię pospać za dnia, Pobawić się nocą. I choć mówią leniu, Może to i prawda. Lecz szaleje za mną, Każda młoda panna. Ref: x2 Będę kawalerem, Aż do końca świata. Nie zostanę księdzem, Jakby chciał mój tata. Będę kawalerem, To mi się opłaca. Żeby ciemną nocą, Dziewczyny obracać. 2. Mężem nie zostanę, Choć nie jedna chciała. Do ołtarza siłą, Ciągnąć próbowała. To nie w moim stylu, Dziewczynie obiecać. Kiedy za pięć minut, Inna mnie nakręca. Ref: x4 Będę kawalerem Aż do końca świata Nie zostanę księdzem Jakby chciał mój tata Będę kawalerem To mi się opłaca Żeby ciemną nocą Dziewczyny obracać
|
|
wszystko dobre co tanie,wiec jajsmaczniej w domu,a bujna wyobraznie kazdy moze miec.
|
|
ale to jest impreza z OSP ? Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |