Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karty do głosowania znów wydrukowała prywatna firma z niemieckim kapitałem. |
oj a ja własnie byłem na imprezie w Karczmie pod topolami i mam nieco mnieszane uczucia. Owszem jedzenie dobre ale skąpo na stole . Dawniej za 150 złotych na osobę bez alkoholu to jedzenia było bardzo dużo. Dzisiaj skromnie rozłożone plasterki wędlin w myśl zasady aby zając duża powierzchnie w minimalistyczny sposób , maluteńkie miseczki z paroma sałatkami , minimalne ilość tatarku , ryba faszerowana w dużej iloścu ozdób tak aby tylko łeb jej widać było bo już 6 cm dalej w kierunku ogona to znikła. Jakość obsługi owszem na bardzo wysokim poziomie , smak potraw dobry tylko ilości jakieś minimalistyczne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karty do głosowania znów wydrukowała prywatna firma z niemieckim kapitałem. |
podawajcie prosze propozycje ciekawych miejsc w Łomży i poza nią, chodzi mi o to glownie zeby moc w wolnym czasie przejechac sie tam iwgl :))
|
|
Re: Karty do głosowania znów wydrukowała prywatna firma z niemieckim kapitałem. |
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |