Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga - drastyczne treści. Medyczne konsekwencje praktyk homoseksualistów. |
Dr Śmigielska na pewno pracuje kilka godzin w przychodni DSK w Białymstoku Kilka lata temu prywatnie nie przyjmowała.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga - drastyczne treści. Medyczne konsekwencje praktyk homoseksualistów. |
Mój instynkt nigdy się nie myli. Nie cierpię palenia na balkonie. Nie" chcem ale muszem".Jestem za a nawet przeciw". Ale "jest taka haczyk" jak życie pod wspólnym dachem. Niezadowolonych odsyłam na zieloną trawkę. Ale jak dymią kominy tez nie cierpię ich zapachów. Pozdrawiam Marudę;)
|
|
Re: Uwaga - drastyczne treści. Medyczne konsekwencje praktyk homoseksualistów. |
Polecam mieć pokój z drugiej strony wtedy nic nie śmierdzi ;) a ja pozdrawiam sąsiadkę co swojego kundelka wypuści na klatkę i szczeka po kilka razy dziennie i leje na klatkę ...
|
|
czasopisma za free http://tnttorrent.info/kategorie/torrentow/24/Czasopisma może jeszcze tutaj http://h33t.com/
|
|
co za patologia chyba całymi dniami siedziecie przed tymi monitorami. skonczyłem wystarczajaca szkół wiec nie musze z wami dyskutowac. Napisałem z czystej ciekawosci bo nudze sie po pracy i to tyle. ****** dzieciarnia
|
|
A co powiecie na trzepanie chodników z balkonów. Na niższe piętra spadają śmieci np. do mnie na balkon wpadła jakaś cena z artykułu, plaster po ranie a o petach już nie wspomnę. Nie można wywiesić bielizny np. małego dziecka.
|
|
idąc tym tropem rozumowania panowie i drodzy sąsiedzi to jutro rozpalam grilla...na balkonie...ok.19tej wolność Tomku w swoim domku....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jedziecie na ten rajd
|
|
jak pisałam moja babcia odczyniała takie uroki na mnie i wszystkich swoich wnukach.Moja siostra jest zakonnicą i powodu tych odczynień ksiądz odprawił nad nią egzorcyzmy.To pradawne praktyki i podobno niebezpieczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |