niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy PiS będzie wkrótce nam wydawać wszelakie zezwolenia (na działania OCZYWISTE)?

Gdzie w Łomży można kupić hairagami (urządzenie do robienia koków, podobne do dawnego "sofisto twist"? Nie chce mi się chodzić na darmo i szukać :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy PiS będzie wkrótce nam wydawać wszelakie zezwolenia (na działania OCZYWISTE)?

Witam!
Szkoda że wcześniej nie weszłam na forum..
To chyba Twojego pieska widziałam w środę koło strzelnicy przy Śniadeckiego. Jechałam samochodem i przebiegł mi przez ulicę. Zwróciłam na niego uwagę, bo to takie maleństwo było i trochę dziwnie się zachowywał, jakoś tak nerwowo. Rzeczywiście yorczek miał czerwona obrożę i to pies, a nie suczka prawda? Nie reagował na ludzi, raczej tak płochliwie się zachowywał.
Kurcze, gdybym wiedziała że ktoś go szuka, dawno byłby w domku.. Pobiegł w stronę Przykoszarowej.
Będę zwracała uwagę czy gdzieś nie błądzi, często ze swoim psem wychodzę.
Daj proszę znać jak się odnajdzie.

Re: Czy PiS będzie wkrótce nam wydawać wszelakie zezwolenia (na działania OCZYWISTE)?

My tez z mężem się zaopatrzyliśmy w zestawy Joytecha. Mamy po dwa e -papierosy (strasznie wkurza jak bateria się wyczerpuje) i jest ok. Swojemu tacie też kupiłam i tez nie pali już zwykłych śmierdziuchów. Początki nie są łatwe, ale można się przełamać. My nie palimy już pół roku i jesteśmy zadowoleni. Kupiliśmy wszystkie zestawy w sklepie na Al.Legionów, pani fajnie doradza co wybrać, podpowie jakie smaki liquidów wybrać (rzeczywiście musiała wszystkie wypróbować ;) ), powie co i jak. A i bardzo często jakaś zniżka extra jest.
Komfort e-papierosa to taki, że palisz gdzie chcesz, zawsze masz i nikomu nie przeszkadza. No chyba że liquid jest orzeszkowy (kto palił pewnie wie o czym mówię). Warto zainwestować w oryginalnego eGo-T, tańsze odpowiedniki nie dają tyle komfortu ('świszcze' przy paleniu, płyn się wylewa itp.).

Oklejac to nie ja,ale moge ci trysnac ,bajer' sprey'em.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org