Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Duda załatwia Polsce fundusze |
idz na rynek,albo wpisz to samo ,tylko w dziale ogloszen,powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Duda załatwia Polsce fundusze |
w jakich godzinach?
|
|
może za duży rozmiar zdjęcia spróbuj innym telefonem zmniejszyć w ustawieniach zdjęcie i prześlij
|
|
Masakra ...
|
|
W kantorze to zadnym nie wymienisz. Jedz do Izby Celnej na Poznanskiej(zaraz za torami), tam maja swoj kantor kierowcy TIR-ow i by jezdzic po Europie z waluta danego kraju gdzie akurat jada to tam sobie wymieniaja co i ty mozesz zrobic.
|
|
Skoro dziewczyna to "Fajna ****",w takim razie chłopak to "Fajny dupek'' rudy błazen z druhem
|
|
Zapomniałeś dodać o ludziach chodzących po ścieżkach i sapiących ze to jest chodnik a nie droga dla rowerów i jeździmy slalomem ze ścieżki na chodnik i tak cały czas wzdłuż ulicy Piłsudskiego
|
|
Paliłem wraz z kolegami ponad 6 miechów, jak 90% facetów wróciłem do naturala. Z początku fajnie, ok, ale potem porażka. Moja 1 rada nie kupujcie tanich likierków(np Konstytucji 3 Maja) bo po nich miałem chrypę , taką chroniczną. Lepiej kupić droższy Jonty, i nie ma problemów. te tanie mają od cholery chemii, nie ma sensu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |