Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A gdzież to redaktor się podział? |
ja też byłam i piwo jak na łomżyński produkt to dobre może dlatego, że dużo zlewają i nie stoi w beczce, a ceny jak w innych lokalach w łomży, (kamikaze nie pijam to nie wiem), jedyny mankament to za dużo ludzi. W warce było sporo, w yamie, a reszta lipa. Błagam zacznijcie chodzić do 54, Qube, Rampy, amnezji bo czynsze ich wykończą i się pozamykają, a jest to zawsze alternatywa. Miasto 60tys. mieszkańców a ledwo jednen, dwa lokale mają ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A gdzież to redaktor się podział? |
|
polecam Famident Białystok dr.Szyszko nie ma lepszych maja strone w necie
|
|
Widać że nie wiele więcej masz bo nie potrafisz poprawnie pisać. Jak chcesz żeby cię wpuścili na ten SPĘD to musisz skończyć najpierw 19lat:)))) Życzę powodzenia.
|
|
Witam, dziś między godz. 10 a 11 w autobusie nr 8 (kierunek ze Starego Rynku na Osiedle Południe) zostawiłam czarną skórzaną aktówkę. Znajdowało się w niej ważne pismo. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt : 508295691
|
|
Czy ktoś z Łomżyńskich Cyklistów wybiera się na tę imprezę?
|
|
...jeśli ktoś mi zarzuci reklamę - to ma rację... więc nic nie ukrywając POLECAM siebie... fotolomza.home.pl Kasia..
|
|
Polecam P. Godlewską- jedno 2-3 godzinne spotkanie, wcześniej kosztowało 50 zł nie wiem jak teraz ale chyba coś koło tego. tel: 662-119-119 Spotkanie odbywa się w centrum katolickim.
|
|
|
https://www.facebook.com/events/314160015344187/ bezpośredni odsłuch: http://www.utopia.podlasie.pl/radio
|
|
Nie odsłuchuje mi się :(
|
|
Według mnie najlepszy OSK w Łomży to "DANIEL".A instruktor godny polecenia z tego osrodka to Wojtek.Jak ktos chce to mogę podac jego nr tel.Ale to juz na mój adres e-mail proszę pisac bo nie chcę tu robic kryptoreklamy bez jego zgody.
|
|
Odrobinę silnej woli bez żadnych e-papierosów:)
|
|
|
|
Studentka politechniki udzieli korepetycji z matematyki do poprawki matury lub poprawek w gimnazjum, liceum (również fizyka). Tanio. Mam doświadczenie. Pierwsza lekcja próbna. annakarolina976@gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |