Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kasta przechodzi samą siebie |
mechanicano oszołomie jeżeli BMW tobie się kojarzy z 18 letnią krypą to gratuluje ilorazu inteligencji bo dla twojej wiadomości BMW nadal jest w produkcji i nie mów mi że na te nowe nie stać nikogo. I jak to wyżej ktoś wymienił byle komu w ręce ich się nie oddaje. Masz swoje auto japońca czy inne to się ciesz i się nie sap jak by Cię w dzieciństwie ktoś skrzywdził. Samochody dzieli się na dwa rodzaje: Samochody i BMW zapamiętaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kasta przechodzi samą siebie |
a ja tez kupowałem w tym sklepie i przyznam rację ,że obsługujaca mnie pani nie tryskała wulkanem uprzejmości ale również nie musiałem się jej bac czy obawiać traktowała mnie tak jakby mnie prawie wcale nie było. A produkt sprzedawany był rozny raz kupiłem było smaczne poszedłem potem jeszcze raz kupic dosłownie to samo i nie było smaczne - potem przestałem tam chodzić i po problemie. Borys-50
|
|
ech.. ludziom to dziś trudno dogodzić;/ no to masz coś w klasycznym stylu może coś dobierzesz. http://supersklep.pl/odziez/szorty?pg=1
|
|
CXRSa1 bądź spokojny ogarniam sporą ilość wódy i nie mam problemu z 19stkami:) Ale ciekawi mnie ile ty musisz pochłonąć litrów żeby dobrać się do swojej starej po powrocie do domu z dyskoteki? Chyba że nie masz starej tylko Renię Grabowską;)
|
|
Otrzymałem mieszkanie komunalne w 2012 roku ale chciałbym zamienic je na inne wieksze i w innej lokalizacji po ilu miesiacach mozna się zamienic na mieszkanie komunalne za komunalne?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |