Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dudzie znów nie wyszło ale Trzaskowski to naprawi. |
Nooooo widzisz ?? W życiu byś się niespodziewał pewnie że ludzie pracuja, nie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dudzie znów nie wyszło ale Trzaskowski to naprawi. |
Do mnie na bank :):) Ale mi też przeszkadza to co napisałem powyżej ja sie dostosowałem :):) Więc nie rozumiem o co komu chodzi? To jest blok a nie willa na odludziu i do wielu rzeczy trzeba sie dostosować :)
|
|
jest tylko jeden komentarz:chłop ze wsi wyszedł,wieś w nim została. Ten sąsiad z dołu nie zostawia butów na klatce?bo u mnie tak było.
|
|
Polecam zamontowanie zabudowy balkonowej i problem z zapachem tytoniu bądź też trzepania dywanów i spadających na wasz balkon śmieci macie z głowy.
|
|
Yam Caffe jak dla mnie to syf, spend napalonych facetów i głupich małolatek, oczywiście nie wszyscy ale nie ukrywajmy większość klienteli marzy od 16 roku życia żeby tam iść i tak to się kończy...
|
|
|
Dzisiaj podstawa i szansa na dostatek w lokalach to dotarcie do ludzi ze wsi. Tylko oni mają kasę a jest ich od groma. Ciężko pracują a w dni wolne hasają. Niedługo pany z miasta Łomża będą jeździć do roboty do Panów na wsi. I taki będzie finał rozwoju naszego regionu. Jak czytam, że ktoś tam oddaje rocznie parę milionów litrów mleka to który biznesmen u nas ma takie przychody. A do tego dopłaty unijne itp. Reklama powinna docierać na wieś i tu jest nadzieja na ożywienie lokalnego clubbingu. Nie jakieś wygórowane oczekiwania, ale ogólny dostęp dla wszystkich ludzi bez względu na przynależność klasową.
|
|
tak sprawdzałam nawet na bramie wydrukowane zdjęcie wisi z numerem tel. ale chyba pojadę jeszcze raz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |