Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
goebells przewraca sie w grobie.. |
Tylko jak Ty to widzisz? Liczysz na to, że któraś napisze Ci "jestem ładna i się tam wybieram"??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: goebells przewraca sie w grobie.. |
Jak przystępne?Dużo nizsze niz u innych?
|
|
Witam gdzie w Łomży mogę kupic lampiony szczęścia??
|
|
W hurtownii zabawek PryMus naprzeciwko jednostki woj.
|
|
Czy ktoś się orientuje czy w WSA w łomży prowadzone są treningi mma pod patronatem mameda khalidova podobno miały byc w czwartki i wtorki. Czy ktos cos wie na ten temat ? ***** ***
|
|
...za naukę się weź, za 2 miesiące znowu szkoła Cie czeka ;-)
|
|
Muszla to stosunkowo duże miejsce, konkretniejsza lokalizacja mogłaby coś ułatwić, mógł kręcić się gdzieś u góry, w pobliżu parkingów przy kapucynach (tam coś takiego jest) lub na dole, wtedy mógł pobiec np. w kierunku rzeki. Proszę więc bez zbędnej spiny i podbijam wątek.
|
|
Droga sąsiadko :):) Twoje tluczenie schabowych w kazda niedzielę też mnie wku.r.wia i nie daje mi spokojnie odpoczać po tygodniu ciężkiej pracy:):) Płacz twoich dzieci wieczorami doprowadza mnie do rozstroju nerwowego i dlatego wychodzę na balkon zapalić :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Mi się podobasz xD
|
|
A właśnie jak jest w tym klubie Qube? Był ktoś? Jaką muzykę tam grają w poszczególne dni?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |