Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego władza nas rozbraja? Czyli o niegodziwości ograniczeń dostępu do broni |
grałem na serwerze 1 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego władza nas rozbraja? Czyli o niegodziwości ograniczeń dostępu do broni |
ja na ks.anny wynajmowalem garaz i latem placilem 80zł a zimą 130zł. wiec 350 to jest kosmiczna cena dodam do tego że garaz byl pod blokiem w nowym budownictwie :))
|
|
Re: Dlaczego władza nas rozbraja? Czyli o niegodziwości ograniczeń dostępu do broni |
Osierocił żonę?
|
|
Za sjp.pwn: * osierocić — osierocać: «umierając, uczynić kogoś sierotą» * sierota 1. «dziecko, któremu umarło co najmniej jedno z rodziców» 2. «człowiek opuszczony, osamotniony» 3. pot. «o człowieku niezaradnym lub budzącym współczucie» Należały się zastanowić czy autor materiału nie skorzystał z rozwinięcia pkt 2. definiującego pojęcie "sieroty". Wydaje mi się, że najpierw należy poprawnie zinterpretować i posiadać wiedzę z dziedziny, aby krytykować. Pozdrawiam.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |