czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
elity PiS Radosław Fogiel

Pani Agnieszka, "Nemezis również polecam dobrze strzyże w normalnych cenach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: elity PiS Radosław Fogiel

Gdzie w Łomży montują haki do samochodu osobowego. Ile to kosztuje.

Jak w temacie,kto ma najlepszy sprzęt do ustawienia geometrii zawieszenia w Łomży i zna sie naprawde na rzeczy?Kogo polecacie?

Na rybakach jest firma.

Zdarzyło się mi niedawno trafić na SOR w łomżyńskim szpitalu, Przyjęła mnie pani pielęgniarka, (blond gdzie już nawet mózg przestał walczyć) przyszedł pan lekarz i otrzymałem skierowanie na wątpliwej potrzeby (w tym przypadku) badanie. Po czym oświadczył ze on nie może pomóc, wskazując na prywatny gabinet innego lekarza, lub Białystok. Tymczasem okazało się że lekarz tej specjalności jest na oddziele i wystarczy go wezwać. Zaznaczę że przede mną minąłem się z pacjentem którego również skierowano do tegoż że prywatnego gabinetu.
I tu pytanie czy nie jest to przypadkiem napędzanie komuś klienta, i jak się ma do tego interesu szpitala. to tak trochę plucie we własne gniazdo.
Może szanowny pan dyrektor po za braniem niezłej kasy powinien czasem zerknąć co się dzieje w kierowanym przez niego zakładzie, miast zwalać wszystko na brak środków.

My z żoną bardzo zadowoleni jesteśmy z sali weselnej w Motelu Zacisze w Piątnicy.
Zdecydowaliśmy się na tę salę, ponieważ była świeżo po remoncie: kolumny, klimatyczne oświetlenie i były wolne terminy - zamawialiśmy 6 mc przed ślubem.
Cena w porównaniu z innymi w okolicy była znacznie niższa, a sala i obsługa po prostu super.

Dobrze, że nie zdecydowaliśmy się na te drogie sale gdzie trzeba zamawiać 2 lata przed żeby w ogóle termin wolny dostać, a później się tylko denerwować.

Blokując banery ... blokujesz informację.

Jasne. Nie może MDK każdemu do domu wysyłać listów z potwierdzeniem odbioru, że będzie jakaś impreza. Człowiek od czegoś się odcina, to sa konsekwencje .. i tyle.

ja dłubie od nie dawna i naprawdę tam warto zajść

Leć na pogotowie, geometrię ustawią i rozum podleczą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org