Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekceważy wybory, podstawową instytucję demokracji |
jezeli chodzi o SOR to chyba nie jest tak do końca poniewaz można tam tez spotkać lekarzy i pielęgniarki bardzo zaangazowanych i wynikliwie podchodzacych do pacjenta. Sam tego doświadczyłem i byłem dosłownie w szoku ,że takie podejście i zainteresowanie pacjentem jest możliwe w wykonaniu miejscowej słuzby zdrowia. Jak się jednak okazało trafiłem na lekarza który nie jest z Łomży ale nie generalizujmy jest wiele pielegniarek na SOR i to z Łomży które całe serce wkładają w kontakt z pacjentem. No ale są też i ciemne strony w tym temacie które zdecydowanie niszczą dobra opinię tego oddziału . Dlatego także polecam Panu Dyrektorowi pilną niezapowiedzianą gospodarska wizytę na tym oddziale z pewnością się przyda i nie zaszkodzi. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekceważy wybory, podstawową instytucję demokracji |
jak dobrze poszukasz to za 150-200 zl znajdziesz
|
|
No wlasnie ale na Mazowieckiej chca 300-350 zl i ani grosza mniej,pasuje mi tu bo blisko mieszkam,tylko niewiem czy troszke nie zadrogo ten gosc chce.
|
|
o wlasnie taki zespol powinno miasto zaprosic,byloby mnostwo ludzi nawet zeby wstep brali,a nie jakies tam wymysly co nikogo to nieobchodzi,my Lomzyniacy kochamy disko polo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |