środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lekceważy wybory, podstawową instytucję demokracji

jezeli chodzi o SOR to chyba nie jest tak do końca poniewaz można tam tez spotkać lekarzy i pielęgniarki bardzo zaangazowanych i wynikliwie podchodzacych do pacjenta. Sam tego doświadczyłem i byłem dosłownie w szoku ,że takie podejście i zainteresowanie pacjentem jest możliwe w wykonaniu miejscowej słuzby zdrowia. Jak się jednak okazało trafiłem na lekarza który nie jest z Łomży ale nie generalizujmy jest wiele pielegniarek na SOR i to z Łomży które całe serce wkładają w kontakt z pacjentem.

No ale są też i ciemne strony w tym temacie które zdecydowanie niszczą dobra opinię tego oddziału . Dlatego także polecam Panu Dyrektorowi pilną niezapowiedzianą gospodarska wizytę na tym oddziale z pewnością się przyda i nie zaszkodzi.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lekceważy wybory, podstawową instytucję demokracji

jak dobrze poszukasz to za 150-200 zl znajdziesz

No wlasnie ale na Mazowieckiej chca 300-350 zl i ani grosza mniej,pasuje mi tu bo blisko mieszkam,tylko niewiem czy troszke nie zadrogo ten gosc chce.

o wlasnie taki zespol powinno miasto zaprosic,byloby mnostwo ludzi nawet zeby wstep brali,a nie jakies tam wymysly co nikogo to nieobchodzi,my Lomzyniacy kochamy disko polo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org