Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ależ biedronka pisdzi na Polsacie. |
Dział ogłoszenia w innej zakładce. Dział reklamy również. Sz.P. Admina prosze o skasowanie postu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ależ biedronka pisdzi na Polsacie. |
Jest komis, ale ten z Legionów jest przeniesiony na Mickiewicza, zaraz za szkołą nr 7.
|
|
Oczywiście, że świetny koncert. Nam nie potrzeba gwiazd, nam potrzeba takiej młodzieży. Brawo Bernard Karwowski. Co do ludzi , którzy byli ... mają satysfakcję (mam nadzieję) a ci , których tam nie było .. mają żal, że ich nie poinformowano, że daleko od domu, że tu jest pustynia i na pewno nic ciekawego się nie dzieje.
|
|
Chyba są dobre, mojemu mężowi się marzy takie a on co nie co o samochodach wie. Powstrzymuje go tylko brak pieniędzy. Audi są na pewno droższe niż ten sam rocznik innych marek
|
|
po co prowadzić jalowa dyskusję z wpm? Jego i tak nie przekonasz bo on ma swoją racje i jego musi być na wierzchu. Sądzę ,że zalicza się do tej większości która nie ma takich potrzeb a w sumie po prostu zwyczajnie tego nie rozumie i nie czuje. Koncert był świetny powiem więcej wyjątkowy poprzez ten niesamowity powiew świerzości. Tak jak powiedziała gośc koncertu Mateusz rynek muzyczny potrzebuje na gwałt powiewu świerzości i tu własnie to mieliśmy. Martwi mnie natomiast gościnieć łomżyński gdzie występ Maryli Rodowicz tego nam nie zagwarantuje. rudy błazen z druhem
|
|
chcialabym wynajac garaz na ul ks,Anny a najlepiej na Mazowieckiej ile musze zaplacic+- za garaz.Ktos mi tam oferowal na Mazowieckiej za 350zl czy to dobra cena jesli tyle zaplace za garaz?
|
|
polmar pomiędzy telepizzą a ciuchami na skłodowskiej zapytaj w tym elektroniku
|
|
A na jakiej ulicy znajde tego Miliszkiewicza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |