środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ależ biedronka pisdzi na Polsacie.

Dział ogłoszenia w innej zakładce. Dział reklamy również. Sz.P. Admina prosze o skasowanie postu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ależ biedronka pisdzi na Polsacie.

Jest komis, ale ten z Legionów jest przeniesiony na Mickiewicza, zaraz za szkołą nr 7.

Oczywiście, że świetny koncert. Nam nie potrzeba gwiazd, nam potrzeba takiej młodzieży. Brawo Bernard Karwowski.

Co do ludzi , którzy byli ... mają satysfakcję (mam nadzieję) a ci , których tam nie było .. mają żal, że ich nie poinformowano, że daleko od domu, że tu jest pustynia i na pewno nic ciekawego się nie dzieje.

Chyba są dobre, mojemu mężowi się marzy takie a on co nie co o samochodach wie. Powstrzymuje go tylko brak pieniędzy.
Audi są na pewno droższe niż ten sam rocznik innych marek

po co prowadzić jalowa dyskusję z wpm? Jego i tak nie przekonasz bo on ma swoją racje i jego musi być na wierzchu. Sądzę ,że zalicza się do tej większości która nie ma takich potrzeb a w sumie po prostu zwyczajnie tego nie rozumie i nie czuje.

Koncert był świetny powiem więcej wyjątkowy poprzez ten niesamowity powiew świerzości. Tak jak powiedziała gośc koncertu Mateusz rynek muzyczny potrzebuje na gwałt powiewu świerzości i tu własnie to mieliśmy. Martwi mnie natomiast gościnieć łomżyński gdzie występ Maryli Rodowicz tego nam nie zagwarantuje.

rudy błazen z druhem

chcialabym wynajac garaz na ul ks,Anny a najlepiej na Mazowieckiej ile musze zaplacic+- za garaz.Ktos mi tam oferowal na Mazowieckiej za 350zl czy to dobra cena jesli tyle zaplace za garaz?

polmar pomiędzy telepizzą a ciuchami na skłodowskiej zapytaj w tym elektroniku

A na jakiej ulicy znajde tego Miliszkiewicza?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org