Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści rzegrali z Duszą |
Był ktoś u tego stomatologa? I jak zadowoleni czy wręcz przeciwnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści rzegrali z Duszą |
witam, dziś w okolicach Starej Łomży - wieża TV zaginął mi pies rasy husky (białe łapy, ogon, pysk, grzbiet ciemno-szary). Jeśli ktoś go widział lub znalazł bardzo proszę o kontakt tel. 509682358.
|
|
na legionów na przeciwko stokrotki jest komis dzieciecy i z tego co wiem sa tam rowniez ubrania ciazowe
|
|
właściciel. Pracują młode dentystki.
|
|
byłem tam dzisiaj mają tylko w butelkach 1l. A mi potrzebne 0.5l nie wiecie gdzie można kupic w łomży?
|
|
Przerób coś sobie lub pozycz od innej mamy ktorej w tej chwili ciuszki są nie potrzebne :) lepsza frajda jest w polowaniu i dzieleniu sie szczesciem macierzynstwa niz w kupywaniu nowych modnych rzeczy w sklepie :) w przypadku gdy bedziesz ponownie w ciazy te ciuszki nie beda juz modne :D Widzialam gdzies jak sie fajnie do zwyklch jeansow wszywa lajkrowany material ktory pozniej mozna odpruc :) Czekam na takie samo szczescie jakiego ty zaznałaś i wyobrażam sobie siebie w wielkich ogrodniczkach , koszuli w kratke i niezdarnie uwiazanej czerwonek bandamce na włosach :D A jesli naprawde wolisz kupic to zobacz w sieciach C&A :D Widzialam co prawda za granica fajne uniwersalne ciuszki potrzebne kazdej mamie :D Pozdrawiam :*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |