Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List do Dudy . |
ze znajomymi w giłczynie zapis wideło http://www.youtube.com/watch?v=kmuktEmhLKI&feature=player_embedded
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List do Dudy . |
Ja mam czarna honde i co w zwiazku z tym???
|
|
maruda o 9 zeta?:)) mialam introlan przez 7 lat i zawsze co jakis czas awaria. 2dwa lata temu dostalam bialej cholery i wymowilam. teraz w ist mam telefon i internet - koszt 100-110 zl. m-cznie.Przynajmniej mnie bardziej sie oplaca.
|
|
w kazdej wiekszej wsi musi byc skup -wiem ze np. w janczewie kolo jedwabnego byl-czy jest? nie wiem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Zgubiłem legitymacje. Szkoła PWSiP nr albumu 3042. Znalazca proszony o kontakt na maila karpiu.1989@gmail.com
|
|
Przeglądam zdjęcia tego interu ale nie widzę tam wolnych ciężarów? Jak z ich dostępnością?
|
|
Dołączam się do dysusji, teraz tam jest gorzej raz zaszłam i pewnie niestety nie bede miala okazji tam juz zajsc, bo mam male dziecko i czesto zaleciałam tam na zakupki z wózkiem a teraz na pietro nie za bardzo da rade z wózkiem, lipa. Wlasnie wlasciciele nie pomysleli o matkach z dziecmi no ale konkrencja na Legionow nad Bodzio meble ma winde i tez fajne rzeczy choc w dni normlne jest dogo to jak przecenka na 2 zl za sztuke to warto isc i tez fajne rzeczy mozna wybrac :-) No a w nowej maskaradzie to duszno i gorąco bo tam sie okien nie da otworzyc.... Nowa Maskarada= Masakra!!
|
|
I gdzie jeszcze?
|
|
:) to tak na poważnie ?
|