Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest prezydent ? |
A z powaznych rad to dam ci taka.Po prostu wykos jeczmien.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest prezydent ? |
Zacznij od tego że dobry rower to wydatek od przynajmniej 1500-2000 zł. Jedyny sklep w Łomży z profesjonalnymi rowerami i obsługą to Korsa na Piłsudskiego.
|
|
po 1 nie może to być rower z amortyzowanym tylnym kołem po 2 musi być to rower z "męską" ramą,chociaż do damki też można zamocować taki fotelik,ale wtedy rower nie zachowuje się tak stabilnie po 3 radziłbym Ci kupić rower trekingowy z wzmocnionymi obręczami po 4 nie wiem czy rama aluminiowa jest na tyle wytrzymała co stalowa-chodzi o mocowanie(musi być dokręcone sporą siłą)
|
|
mam nadzieję że właściciel szybko zabierze pieska ze schroniska...dla pieska to straszna trauma:( zajdę jutro do lodziarni i przekaże info. właścicielowi
|
|
ponawiam wątek zaginionego kundelka na sikorskiego czarnego małego z brązowym pyszczkiem uszka lekko ochlapnięte jak reksio piesek dość płochliwy, roczny bez obroży może ktoś go widział lub wie czy ktoś go przygarnął co kolwiek nagroda za pomoc w odnalezieniu 501320778
|
|
Zobaczyliby ze to jeden z tych co pizneli ksiezyc wiec bojac sie o swoj spodek baliby sie przyleciec przez co uchronilbys jeczmien. A tak na marginesie to idz juz spac co uchroni ludzi przed czytaniem twoich poje.banych tematow.
|
|
Sierzputy Młode facmen
|
|
jedzie ktoś do szczytna 25 sierpnia na testy sprawnościowe?
|
|
A jeszcze jakieś miejsca ?? jutro się przejade i zerkne czy sie woogle opłaca jechać.
|
|
jest jeszcze ten piesek bo ja bym go przygarneła:) pozdrawiam
|
|
Właściciel czarnej Hondy Civic w wersji hatchback BL***** poszukiwany celem wyścigu mario
|
|
a tak to wygląda? http://www.youtube.com/watch?v=PnkJVL76dnQ&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |