Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy program TVPiS \" Plujemy na Czaska 24 h na dobę\" |
to prawda super miejsce! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy program TVPiS \\\" Plujemy na Czaska 24 h na dobę\\\" |
Witam, jadę dziś o 18 do Wawy. Mam 2 wolne miejsca. Duże wygodne autko. tel. 501-341-975.
|
|
a to mało idiotów na naszym terenie, jeszcze jego tu brakuje?
|
|
hahaha od 8 zl w zwyz, jakis czas temu pracowalem na dociepleniach i mialem 7 zl znajomi mieli po 6. tak juz jest ze jak ktos ma dzialalnosc to "ooo ja place po 8 zl" ale od 2 strony pracownik widzi ile naprawde sie dostaje. urbi et orbi !
|
|
do SDL
|
|
Cześć, mam pytanie: czy jedzie ktoś może do Poznania 9 lipca i ma 2 wolne miejsca? Będę wdzięczy za informacje.
|
|
Nie mogę znaleźć żadnych ofert w necie. Spędzę w Łomży kilka tygodni latem i chciałbym dzieciakom jakoś urozmaicić ten czas - nie mam rodziny ani znajomych. Możecie podpowiedzieć, gdzie szukać? Wiek dzieci 9-12 lat.
|
|
czy piesek dalej jest w schronisku? (suczka czy piesek/? wiadomo w jakim wieku ?) bardzo proszę o info facmen
|
|
wisi ogłoszenie w lodziarni malina właśnie że zaginął shih tzu i tam jest numer telefonu do włściciela ja nadal czekam na info o swoim kundelku czarnym z brązowymi łapkami i pyszczkiem który zaginął w okolicach Sikorskiego i Nowogrodzkiej
|
|
Witam. Czy mozna dorobic klucz do skrzynki na listy poniewaz zgubiłem swoj a nie mam zapaspwego, czy jest to w ogole mozliwe ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |