Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe co dzisiaj czaskoski nakłamie lub z czego się wycofa? |
a po co komu ta stara babka w tamtym roku skosiła 4 mln zł i mało jej jeszcze kasy. powinno byc głosowanie jaka gwiazda ma wystapic juz dawno temu w sumie to nasze podtaki obsrance z urzedu wydaja na to co ku... im sie podoba jak bedzie jaka wojna czy huu... wie co to tam odrazu lece łby kosic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe co dzisiaj czaskoski nakłamie lub z czego się wycofa? |
To dobra sprawa:) żeby gdzieś było bliżej Łomży lub w samej Łomży bym skorzystał;)
|
|
Zadzwon i zapytaj (086) 2190448
|
|
Masakra ...
|
|
Czy ktoś mi powie co się dzieje z salonem Euforia?Byłam kilka razy i ciągle zamknięte!!!!!
|
|
Zarąbisty tatuaż;-)
|
|
Witam,czy Waszym zdaniem praca za 7 zł /h w sklepie odzieżowym to dużo czy mało???dzięki za szczere odpowiedzi,pozdrawiam.
|
|
Moim zdaniem to ani nie jest dożo ani mało.nie sądzę żebyś znalazła lepiej płatną prace w jakimkolwiek sklepie.
|
|
Witam, jak ktoś się zna to proszę o pomoc.. Dziś przez pomyłkę usunęłam z dysku C jakieś programy a w tym te np do odtwarzania filmów na youtube..:( Zapewne i jakieś tam inne..Pojawia się komunikat że potrzebna jest najnowsza wersja Adobe Flash Player ale w google jest tyle stron z tym programem do ściągnięcia że kompletnie nie wiem skąd to wziąć żeby już w końcu było ok ( dodam że mam vistę ) Proszę pomóżcie bo ja kompletnie się nie znam...:/
|
|
hehe, no i wtedy się obudził i poczuł, że prześcieradło jest mokre... skąd wy pajace się bierzecie ? 30 euro to akurat nie majątek. Po ok. 25 zł na głowę to wy chyba w McDonald's byliście :D
|
|
Tu na forum siedzą porządne dziewczyny które nigdy nie wsiadają z obcym do samochodu;-) więc musisz gdzieś indziej zatrybić:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |