czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawe co dzisiaj czaskoski nakłamie lub z czego się wycofa?

a po co komu ta stara babka w tamtym roku skosiła 4 mln zł i mało jej jeszcze kasy.
powinno byc głosowanie jaka gwiazda ma wystapic juz dawno temu w sumie to nasze podtaki obsrance z urzedu wydaja na to co ku... im sie podoba
jak bedzie jaka wojna czy huu... wie co to tam odrazu lece łby kosic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawe co dzisiaj czaskoski nakłamie lub z czego się wycofa?

To dobra sprawa:) żeby gdzieś było bliżej Łomży lub w samej Łomży bym skorzystał;)

Zadzwon i zapytaj (086) 2190448

Masakra ...

Czy ktoś mi powie co się dzieje z salonem Euforia?Byłam kilka razy i ciągle zamknięte!!!!!

Zarąbisty tatuaż;-)

Witam,czy Waszym zdaniem praca za 7 zł /h w sklepie odzieżowym to dużo czy mało???dzięki za szczere odpowiedzi,pozdrawiam.

Moim zdaniem to ani nie jest dożo ani mało.nie sądzę żebyś znalazła lepiej płatną prace w jakimkolwiek sklepie.

Witam, jak ktoś się zna to proszę o pomoc..
Dziś przez pomyłkę usunęłam z dysku C jakieś programy a w tym te np do odtwarzania filmów na youtube..:( Zapewne i jakieś tam inne..Pojawia się komunikat że potrzebna jest najnowsza wersja Adobe Flash Player ale w google jest tyle stron z tym programem do ściągnięcia że kompletnie nie wiem skąd to wziąć żeby już w końcu było ok ( dodam że mam vistę ) Proszę pomóżcie bo ja kompletnie się nie znam...:/

hehe, no i wtedy się obudził i poczuł, że prześcieradło jest mokre... skąd wy pajace się bierzecie ? 30 euro to akurat nie majątek. Po ok. 25 zł na głowę to wy chyba w McDonald's byliście :D

Tu na forum siedzą porządne dziewczyny które nigdy nie wsiadają z obcym do samochodu;-) więc musisz gdzieś indziej zatrybić:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org