Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynaturzenie bydła totalnego. |
Nie mylcie Bazyla zewlascic ielem Willrobi. Tutaj Bazyl to przyzwoity pracodawca, co do drugiego pracodawcy najlepiej jak beda wypowiadac sie ludzie pracujacy tam i ew przestrzegac :) Willrobi to dwie rozne osoby, w spolce jest holender i polak, ktory chce sie szybko dorobic kosztem ludzi :) Rarytasow tam napewno nie bedzie , pracujacym tam pozostaje zyczyc powodzenia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynaturzenie bydła totalnego. |
Nie, to nie jest żadna reklama. Chcę się zapisać do tego salonu i jestem ciekawa jakie są opinie tych, którzy już mieli okazję tego doświadczyć.
|
|
ja korzystałam i byłam zadowolona, chociaż krótko :)
|
|
A TY należysz chyba do Klubu Inteligencji Katolickiej? Trafiłem no nie.
|
|
ten temat był już kiedyś :d powtarzasz się
|
|
a kim s a owi Bimbejsztajnowie??? dokladniej i z szczegolami - poprosze! „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
mnie czesał pan Adam na wesele - tragedia. nie ma o czesaniu pojęcia. fryzura była okropna, rozpadała się. nie polecam. jeśli chodzi o strzyżenie czy farbowanie to może być ale czesanie zdecydowanie to nie jest jego mocna strona. po wyjściu z salony byłam wściekła na niego, bo jak się nie umie czegoś robić to się tego nie podejmuje....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co co w Rzeszowie to osiedle na cmentarzu pobudowali to normalnie spokoju nie było, w nocy jakieś wrzaski, wszystkich głowa bolała a ludzie to na okrągło biegunkę mieli, jeden chłop to nawet z okna wyskoczył.
|
|
Nie ważne co budują, ważne kto, koparki są niemieckie to chyba wiadomo kto!!!
|
|
Zgadzam się Z Panem Zgadzam i muszę powiedzieć, że szczerze Mnie to niepokoi
|
|
Nie nom Proszę Pana nie tak żeby zaraz się na barykadę rzucać, ja zasadniczo postawę obywatelską posiadam ale Panie bo ja nie jestem ani za ani przeciw
|
|
no to tak samo jak ja, ale jak ktoś mi bezczelnie najeżdża koparą, to ja muszę zareagować jako obywatel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |