Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef PSL: \"Wychodzi na jaw prawda, że Trzaskowski nie ma wiarygodności i wcale nie jest skory do współpracy\" |
21 lipca ma być Bednarek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef PSL: \\\"Wychodzi na jaw prawda, że Trzaskowski nie ma wiarygodności i wcale nie jest skory do współpracy\\\" |
A z tym brodatym z Gordona to i ja miałem przyjemność się spotkać w innej firmie motoryzacyjnej (najwidoczniej ktoś się poznał i pozbył) zgodzę się z "szybkibill" człowiek z fantazją i nie wie co robi na swoim miejscu pracy. A co do InterCarsu mają najwięcej producentów do wyboru. w Inter Team nie byłem to się nie wypowiem warto odwiedzić
|
|
Re: Szef PSL: \\\"Wychodzi na jaw prawda, że Trzaskowski nie ma wiarygodności i wcale nie jest skory do współpracy\\\" |
|
jak w temacie wyjazd jutro o 6 rano. Przejeżdżam przez Łomża,Szczuczyn,Grajewo,Ełk,Olecko,Gołdap
|
|
Kto wie gdzie w Łomży przyjmuje seksuolog
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |