Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy państwo PiS ukrywa kiepski stan gospodarki przed wyborami prezydenckimi? |
a dlaczego ten, a nie inny lokal tępa strzało, skoro to nie reklama ? co w nim takiego wspaniałego, że nie masz nic innego do roboty, tylko się onanizować nim na forum ? won do gara, albo praniem zamieszaj i mi tu nie świadczyj, bo taką zje8aną watę to dzieciom na swoim placu zabaw możesz wciskać zła kobieto...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy państwo PiS ukrywa kiepski stan gospodarki przed wyborami prezydenckimi? |
ZIELONA BIEDRONKA czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz czy tylko rzucasz paluszki po klawiaturze by obarczyć kogokolwiek winą ( w tym przypadku sklep i ekspedientki w nim pracujące ) za swoją głupotę??? Jak sama napisałaś kupiłaś tą szynkę z "KOŃCÓWEK!!!". Czyli jak sama nazwa wskazuje nie jest to towar który został wniesiony do sklepu i wyłożony do chłodni 5 czy też 10 minut przed Twoim wejściem do niego. Nawet dziecko zrozumiałoby że promocja nie zawsze równa się z wysoką jakością oferowanego towaru. No ale w sumie wiem też już skąd Twój nick na tym forum. W końcu "biedronka" to sieć sklepów które oferują chyba najniższe ceny za swoje produkty. Wniosek prosty... jeśli nastawiamy się na niską cenę, a już tym bardziej na tak zwane "KOŃCÓWKI" to nie możemy jednocześnie liczyć na bardzo wysoką jakość produktu. Ponadto ja robię codziennie zakupy w tym sklepie nie mal że od momentu jego otwarcia na Dwornej. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości towaru który kupuję jak i z obsługi gdyż nigdy nie spotkałam się z jakimkolwiek chamstwem ze strony ekspedientek. Zawsze doradzają, pytają, uśmiechnięte i co najważniejsze UCZCIWE. Jednak Twoje wypowiedzi też pozostawiają wiele do życzenia, bo jak widać wyżej sr... niż du** masz. Wchodząc do jakiegokolwiek sklepu mając 10 czy też 20 złotych w portfelu nie można liczyć nawet w "biedronce" na całą szynkę!!! Ale Ty poszłaś na "PROMOCJĘ" więc trzeba było zastanowić się albo po prostu spytać ekspedientek "Jak długo ta szynka leży na sklepie?". Z doświadczenia wiem że na pewno nie zostałabyś oszukana i gdybyś tylko nie zgrywała wielkiej damy jak i tu na forum to byłabyś zadowolona z usług jakie oferuje ten sklep. Również kupuję tam wędliny które wysyłam paczką dla córki która mieszka w Anglii. I jakiś cudem od prawie roku czasu co dwa miesiące wędliny pomimo dość długiej podróży bo firma kurierska dojeżdża z paczką po upływie około 36-48 godzin na miejsce żadna z tych wędlin nie zepsuła się. Należy również wziąć pod uwagę fakt iż busy w których przewożone są te paczki nie posiadają żadnej chłodni na pace tylko zwykłe szyby które zazwyczaj są otwarte. Jednak nigdy nie decydowałam się na końcówki gdyż wolę zapłacić nieco więcej ale przynajmniej jeść ze smakiem i tu też powiedzenie ma swoje odniesienie:" Gó*** jesz, gów*** wiesz.". Za tem moja rada jest taka że jeśli chcesz się porządnie najeść za małe pieniądze to po prostu leć do "biedronki" kup pakowane wędliny i nie narzekaj na to co tak naprawdę jest oczywiste lub też bardzo łatwe do przewidzenia. A Wy wszyscy którzy idziecie za głosem tej Pani od super jakości po taniości zastanówcie się trochę nad sobą, bo nikt w końcu Was nie zmusza do niczego. Sami wybieramy to gdzie i co kupujemy. Jeśli się nie podoba to nie wchodzimy, a jak już wejdziemy to też nikt nie zmusza do kupna czegokolwiek (a już na pewno nie te Panie które tam obsługują klientów) więc można obrócić się na pięcie i wyjść. I proszę nie obrażać przy okazji piekarni bo gdyby tylko Pani pomyślała troszeczkę to tą sprawę można było inaczej załatwić a nie po tygodniu czy tam iluś dniach z szynką się wraca po pieniądze!!! Na zdrowy Polski i na dodatek chłopski rozum.. kupuję coś, zauważam że nie jest zgodne z tym jakie powinno być to nie czekam aż jeszcze podejdzie czy też w ogóle podejdzie pleśnią (bo bardzo w to WĄTPIĘ ) tylko od razu zawijam się do sklepu i myślę że nie było by żadnego problemu ze zwrotem, a tak wcale się nie dziwię że nie chcieli oddać, bo sama też takiemu babsztylowi nie oddałabym nawet grosza a jeszcze sama bym wcisnęła coś co nie nadaje się nawet dla Psów czy Kotów jak to wyżej pisali. Morał całej sytuacji w sklepie i na forum: dorośli ludzie a zachowują się gorzej niż dzieci, a ich wiedza o sposobie planowania życia i prowadzenia domu idą w parze.
|
|
Re: Czy państwo PiS ukrywa kiepski stan gospodarki przed wyborami prezydenckimi? |
3dyci4 chopom taki typ Kobiety jaki Sobą do reszty rozum odbierają.
|
|
No w tym sklepie akurat towar przeceniony oznaczony jest doskonale. Leży w oddzielnym miejscu i opisany wielkimi literami: KOŃCÓWKI Ekspedientka napewno się nie pomyli a i klient widzi co wybiera:) Więc powtarzam jeszcze raz , chciało się tańszą o połowę szyneczkę to nie podnosi sie lamentu że cos było nie tak :) A poza tym mieso ma to do siebie ,że podczas obróbki termicznej wydziela białko , które ścina się tworząc biały osad i wszystko było by oki gdyby nie było na szyneczce pończoszki , przez pończoszkę białko nie miało któredy spłynąc i pozostało w środu :) Ot i cała pleśń , ale o tym trzeba poprostu wiedzieć :) facmen
|
|
Ja nie palę 8 -ą dobe i jestem przeszczęśliwy . paliłem dwie paki dziennie .
|
|
"Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam! " http://www.youtube.com/watch?v=37A9YAhNPyI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |