środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia.

fakty są takie, że z lokalnych to będzie tylko malutki punkcik z koralikami, reszta to zewnętrzni, firmy zarejestrowane w polsce lub za graminą. Tak więc z CIT-u wpływu do budżetu miasta nie będzie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia.

Może ktoś wie kto lub gdzie robi niedrogo poręcze na schody drewniane wewnątrz domu. Dziękuje

Re: W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia.

z drugiej strony lato ma racje zwiazek zrobil i zapewnil wszystko

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Od początku roku mam podobną sytuacje. Gaz drożeje i do tego traci na jakości. Okradają nas jak mogą.

DiDi

polecam na nowogrodzkiej w auto komisie przy CPN do 200 zł.pranie i nabłyszczanie lakieru

u mnie to samo, gaz 62zł na miesiąc i parę dni o_O

Owszem, może chcesz założyć taką firmę? Dlaczego nie, skoro to jest dochodowy interes?

Już widzę takie rozmowy na mieście:

- Heniu, może założymy firmę zbierającą elektrośmieci?
- A ile można na tym stracić?
- Nic nie tracisz! Złoty interes! DOCHODOWY! Czytałem na forum - dlaczego_nie pisał - on musi się znać!

a to, że trolle nie wierzą, że ogłoszenie było bezinteresowne mam głęboko-głęboko daleko stąd :)

rudy błazen z druhem

Siemanko. Może orientuje się ktoś gdzie można kupić kabel do zmieniarki??
Z góry dzięki za odp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org