Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia. |
fakty są takie, że z lokalnych to będzie tylko malutki punkcik z koralikami, reszta to zewnętrzni, firmy zarejestrowane w polsce lub za graminą. Tak więc z CIT-u wpływu do budżetu miasta nie będzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia. |
Może ktoś wie kto lub gdzie robi niedrogo poręcze na schody drewniane wewnątrz domu. Dziękuje
|
|
Re: W drugiej turze Andrzej Duda nie wygra ani z Rafałem Trzaskowskim, ani Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem, ani z Szymonem Hołownia. |
z drugiej strony lato ma racje zwiazek zrobil i zapewnil wszystko z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Od początku roku mam podobną sytuacje. Gaz drożeje i do tego traci na jakości. Okradają nas jak mogą. DiDi
|
|
polecam na nowogrodzkiej w auto komisie przy CPN do 200 zł.pranie i nabłyszczanie lakieru
|
|
u mnie to samo, gaz 62zł na miesiąc i parę dni o_O ***** ***
|
|
Owszem, może chcesz założyć taką firmę? Dlaczego nie, skoro to jest dochodowy interes? Już widzę takie rozmowy na mieście: - Heniu, może założymy firmę zbierającą elektrośmieci? - A ile można na tym stracić? - Nic nie tracisz! Złoty interes! DOCHODOWY! Czytałem na forum - dlaczego_nie pisał - on musi się znać! a to, że trolle nie wierzą, że ogłoszenie było bezinteresowne mam głęboko-głęboko daleko stąd :) rudy błazen z druhem
|
|
Siemanko. Może orientuje się ktoś gdzie można kupić kabel do zmieniarki?? Z góry dzięki za odp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |