Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie potrzebuję informacji, kochani pomóżcie ! |
masz niskie mniemanie o sobie wiec moja dalsza konwersacja z toba nie ma sensu :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie potrzebuję informacji, kochani pomóżcie ! |
Autochton... może skusisz na się na Hiszpański? Poprawna polszczyzna nie jest Ci potrzebna, ale może trafisz na starosłowiański, albo Włoski? Może graka, albo łacina? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
"O zmarłych dobrze lub wcale", więc nic nie będę pisał o jego "osiągnięciach" farmaceutycznych. Ale raczej nie przesadzajcie w tzw. wyrazach...
|
|
Pogrzeb już się odbył? Jeśli nie to czy wiesz może kiedy i w jakim kościele odbędzie się ceremonia? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kefas zależy jak robota i jak się żyje. Ja np tę kwotę którą przeliczyłeś na pół roku siedzenia - czyli 8.000, zarobiłem w przciągu 5 miechów (na czysto). A co do syfu to zgodzę się tylko z jednym, że tak jest w Nowym Jorku. Zapewne większość "turystów" polskich nie ruszała się dalej jak stany New York i New Jersey. Ja miałem to szczęście pracować również na Florydzie - i uwierzcie mi że tam jest całkowicie inaczej, może dlatego że nie ma takej mieszanki ludzi z całego świata, przez co jest czyściej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Rozejrzę się dzisiaj za jakimiś kamerami. Jak coś się znajdzie to z kumplem jesteśmy w stanie Wam pomóc... Wy też się rozglądajcie za jakimiś kamerami... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
MaYke, Pismo Swięte trzeba traktować jako całość i nie można interpretować go na podstawie jednego wersetu. I własnie, kiedy spojrzymy na pozostałe księgi Biblii np. 1list do Koryntian 14,2-4 -czytamy tam: "Bo kto językami mówi, nie dla ludzi mówi, lecz dla Boga... (w4) Kto językami mówi siebie tylko buduje.." Te słowa sw. Pawła wykluczają opcję,że mówienie językami miało oznaczać postęp w zasięgu ewangelizacji. To wynika z całego Nowego Testamentu, że dar mówienia innymi jezykami jest po to aby przybliżyć nadzego ducha do Boga. No i jest to znak dla tych, którzy "nie wierzą, bo nie widzą"
|
|
Witam.Napewno każdy zna adresy fajnych stron internetowych.Abymóc podzielić się z innymi proponuję,żeby w tym temacie wpisywać linki do tych stron.Myślę,że ułatwi to buszowaniu po necie innym,szczególnie tym,którzy niedawno założyli internet,i tym,którzy nie mają za dużo czase,by godzinami siedzieć przy komputerze.Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Według mnie to Ameryka już jest mitem bo nie da sie tam tyle zarobić ile w latach 80- tych kiedy dolar miał jakąs wartośc w Polsce. Pozatym już nawet amerykanie zaczynają oszczędzać. Kiedy w zeszłe wakacje podskoczyły ceny benzyny dało sie zauważyć mniej samochodów na ulicach. Przed wylotem trzeba sie zastanowić czy warto tam żyć bo cena za "amerykańskie" życie jest bardzo wyska.często trzeba poświęcić zdrowie a nawet życie!! Zbych
|
|
znajdzie sie profesionalny i nie drogo moze byc czlowiek z TVP3 jesli odpowiada:)
|
|
dziewczyny nie wyrzucili,tylko przenieśli dla jej dobra,chłopca też chcieli przenieść ale jego starzy się nie zgodzili,a matka grozi procesem,że szkoła jej syna krzywdzi i chce się go pozbyć Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |