sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto wygrał debatę?

tragedia ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto wygrał debatę?

a ja teraz słucham sąsiadki zza ściany,rozmawia przez tel.a drze sie,że i bez telefonu ją pewnie w Poznaniu słychać.:-(

Wczoraj po południu widziałam rudego kota na Księżnej Anny, ale nie jestem pewna czy to akurat ten. Jeśli go spotkam, zadzwonię... chociaż mam nadzieję, że już znalazł drogę do domu.

W końcu pojawił się temat o tym sklepie. nie chodzi mi tu akurat o asortyment, ale o obsługę- bardzo niemiła i bardzo uprzywilejowana z jakimiś głupimi zasadami. Oni tego nie kroją, tego nie dzielą itd. Nie piszę, żeby się żalić, po prostu tam staram się nie kupować. Ale robią sami dla siebie źle i wystawiają tym samym sobie takie niepochlebne opinie. Ich sprawa, ale to nie te czasy, gdy po wejściu do sklepu była odpowiedź , że nic nie ma. Tutaj jest ale nie potrafią zadbać o klienta. To niech sami sobie jedzą i w konsekwencji tego wychodzi "spleśniała szynka".

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Poza tym na stoisku piekarniczym w tym samym sklepie też sprzedają panie, które chyba pracują tam za karę.Głupio mi aż tam kupować, bo ubolewam nad ich wiecznym zmęczeniem. Ale się dobrali, chyba biorą przykład jedne z drugich.

Daj psom zjedzą

http://www.youtube.com/watch?v=jcTWUG94-qI&feature=related

W piaskownicy to załatwiają się głównie koty, a one i tak przejdą przez ogrodzenie

do Ernesta Cnieniewicza zadzwon i sie zapytaj..

pies tez przeskoczy.. moj pies przeskakuje bez problemu 150 cm ogrodzenie a jest duzy poprostu sie wdrapuje.. ; )

czy jest w Łomży jakiś klub sportowy który prowadzi zajęcia np. fitness dla kobiet które po ciąży chciałyby wrócić do formy,a zajęcia odbywają się wraz z maluszkami?jeśli tak to gdzie?

http://euro.wp.pl/title,Polacy-nie-wierzyli-ze-wyjda-z-grupy,wid,14587686,wiadomosc.html

ale cie niektorym ciezko isc na silownie rower pobiegac i to 6 dni w tyg. a to ze pojdzie jedna z druga na jakies fitnesy i to na sile bo sie zapisala i hajs placi to bez odpowiedniego podejscia nic to nie da.Powodzenia cienka osobowoscio :D

Zgłoś to do Spółdzielni , tutaj nikt Ci ogrodzenia nie dostawi ....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zadzwoniłam do zakładu produkcyjnego "Podlasie" w Mońkach i rozmawiałam z głównym technologiem. Pani technolog była zaskoczona postawą sprzedawczyni. Trzy razy mnie przepraszała za całą sytuację i powiedziała, że mam jeszcze raz jechać do sklepu i pani sprzedawczyni ma mi zwrócić pieniądze cyt. "bez łaski". No i tak powinno wyglądać rozwiązanie sprawy. W sklepie jeszcze nie byłam, więc ciekawa jestem, czy rzeczywiście otrzymam zwrot pieniędzy "bez łaski", bo słowa "przepraszam" to się chyba jedak nie doczekam.

Na Nowogrodzka jest bardzo profesjonalny mechanik naprawiam u niego wszystkie prali w rodzinie :D tani, przynajmniej ze mnie nie zdziera. Jeżeli to programator to masz pecha najdroższa część w każdej pralce.

Wiem jak zdają od niego ludzie po kursach wiec nie dygaj dobry motor, dobrzy instruktorzy, na pewno wyjeździsz 20 w dobrym czasie. Dobry instruktarz kolejnych godzin.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org