Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wygrał debatę? |
tragedia ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wygrał debatę? |
a ja teraz słucham sąsiadki zza ściany,rozmawia przez tel.a drze sie,że i bez telefonu ją pewnie w Poznaniu słychać.:-(
|
|
Wczoraj po południu widziałam rudego kota na Księżnej Anny, ale nie jestem pewna czy to akurat ten. Jeśli go spotkam, zadzwonię... chociaż mam nadzieję, że już znalazł drogę do domu.
|
|
W końcu pojawił się temat o tym sklepie. nie chodzi mi tu akurat o asortyment, ale o obsługę- bardzo niemiła i bardzo uprzywilejowana z jakimiś głupimi zasadami. Oni tego nie kroją, tego nie dzielą itd. Nie piszę, żeby się żalić, po prostu tam staram się nie kupować. Ale robią sami dla siebie źle i wystawiają tym samym sobie takie niepochlebne opinie. Ich sprawa, ale to nie te czasy, gdy po wejściu do sklepu była odpowiedź , że nic nie ma. Tutaj jest ale nie potrafią zadbać o klienta. To niech sami sobie jedzą i w konsekwencji tego wychodzi "spleśniała szynka". z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Poza tym na stoisku piekarniczym w tym samym sklepie też sprzedają panie, które chyba pracują tam za karę.Głupio mi aż tam kupować, bo ubolewam nad ich wiecznym zmęczeniem. Ale się dobrali, chyba biorą przykład jedne z drugich.
|
|
Daj psom zjedzą
|
|
|
W piaskownicy to załatwiają się głównie koty, a one i tak przejdą przez ogrodzenie
|
|
do Ernesta Cnieniewicza zadzwon i sie zapytaj..
|
|
pies tez przeskoczy.. moj pies przeskakuje bez problemu 150 cm ogrodzenie a jest duzy poprostu sie wdrapuje.. ; )
|
|
czy jest w Łomży jakiś klub sportowy który prowadzi zajęcia np. fitness dla kobiet które po ciąży chciałyby wrócić do formy,a zajęcia odbywają się wraz z maluszkami?jeśli tak to gdzie?
|
|
|
ale cie niektorym ciezko isc na silownie rower pobiegac i to 6 dni w tyg. a to ze pojdzie jedna z druga na jakies fitnesy i to na sile bo sie zapisala i hajs placi to bez odpowiedniego podejscia nic to nie da.Powodzenia cienka osobowoscio :D
|
|
Zgłoś to do Spółdzielni , tutaj nikt Ci ogrodzenia nie dostawi .... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zadzwoniłam do zakładu produkcyjnego "Podlasie" w Mońkach i rozmawiałam z głównym technologiem. Pani technolog była zaskoczona postawą sprzedawczyni. Trzy razy mnie przepraszała za całą sytuację i powiedziała, że mam jeszcze raz jechać do sklepu i pani sprzedawczyni ma mi zwrócić pieniądze cyt. "bez łaski". No i tak powinno wyglądać rozwiązanie sprawy. W sklepie jeszcze nie byłam, więc ciekawa jestem, czy rzeczywiście otrzymam zwrot pieniędzy "bez łaski", bo słowa "przepraszam" to się chyba jedak nie doczekam.
|
|
Na Nowogrodzka jest bardzo profesjonalny mechanik naprawiam u niego wszystkie prali w rodzinie :D tani, przynajmniej ze mnie nie zdziera. Jeżeli to programator to masz pecha najdroższa część w każdej pralce.
|
|
Wiem jak zdają od niego ludzie po kursach wiec nie dygaj dobry motor, dobrzy instruktorzy, na pewno wyjeździsz 20 w dobrym czasie. Dobry instruktarz kolejnych godzin.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |