Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS ma wprowadzić menelowe +, bo to też są głosy wyborcze. |
http://youtu.be/5EVhiBGvVFc turniej dalej trwa,ktoś wypada,ktoś gra...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS ma wprowadzić menelowe +, bo to też są głosy wyborcze. |
Chciałabym ostrzec wszystkich przed kupowaniem miesa w sklepie, który mieści się na ul. Dwornej, niedaleko muzeum, w lokalu piekarni. Kupiłam tam całą szynkę, zapakowaną w taką jakby "pończochę" ;) więc samego mięsa w środku nie było widać. Po rozpakowaniu okazało się, że szynka jest SPLEŚNIAŁA!!! Normalne duże kropki włochatej pleśni! Zawiozłam mięso do sklepu, a Pani sprzedawczyni uznała, że to nic takiego!!! I że to dlatego że mięso jest z tzw. końcówek! Ale to, że jest to "końcówka" to nie znaczy, że można sprzedawać spleśniałe szynki! Pani odmówiła zwrotu pieniędzy i uważa, że nie ma żadnej sprawy!!! Po prostu ostrzegam innych. Mi się nigdy w życiu nie zdarzyło kupić szynki z pleśnią i sorry, ale jestem tym zbulwersowana. Zarówno samym faktem, jak i postawą sprzedawczyni. Zatem zastanówcie sie, zanim tam coś kupicie, czy po rozpakowaniu nie będziecie mieli pleśni w swoim mięsie. Smacznego ;)
|
|
to oddaj na adres z dokumentow ;)
|
|
eeee tam
|