środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bawełnę widzę ogromną.....

tez tak myslałem:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bawełnę widzę ogromną.....

chuligan weź poprawkę że przeważnie serwery skanują :)... co nie znaczy że się nie da :)

@halina- bo to taka prawda niestety. Problem w tym wątku jest taki, że wypowiadają się ludzie, którzy nie mieli chyba nigdy do czynienia z hindusami i róznej maści arabami- a co za tym idzie- piszą co im się wydaje... :) A tu niestety od teorii do praktyki droga daaalekaa ;)

thompson teraz nieudolnie próbujesz tuszować swoje niedouctwo. Park i park jest w słowniku polszczyzny, a żadnych "lol'i" tam nie ma. "LOL" jest używany nieformalnie. LOL w skrócie z ang. oznacza głośny śmiech, czyili np. nabijanie się z czyjejś niewiedzy. A tą niewiedzą niestety dysponujesz ty. ĆWOKU !!

I tu się mylisz, mając do czynienia ze studentami z Wietnamu, Syrii, Jordanii, Libanu, Palestyny, Iraku, Afganistanu - możliwe, że moje doswiadczenia mogły być inne, bo miałem do czynienia z pewna elitarną grupą ich przedstawicieli.
A odnośnie fetoru to wybacz, chyba latem nie korzystasz z komunikacji miejskiej w Polsce. Jej pasażerowie - i to wcale nie obcy nie uzywają wody mydła i innych kosmetyków. Przejedź sie autubusem w lipcu albo sierpniu około południa w upalny dzień. Smród nie jest atrybutem takiego czy innego narodu czy rasy i my jako Polacy mamy swój niebagatelny wkład w to osiagnięcie ludzkosci. A zdajesz sobie sprawę jak "śmierdzimy" "prawdziwym" Amerykanom, czy Francuzom, czy Austriakom.

Korea=Polska ?

własnie, .. lepiej nauczyć się bo masakra może być ...

Rządzim aż oślepniem! Widzisz? - Nie widzę. - A widzisz!

4 zasada dynamiki - ciało raz puszczone puszcza się stale.

Czuje się odlotowo - Orzeł Biały

Gdy widzę kota Koło płota, zawsze mu paszcze butem rozpłaszczę.

Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj.

Będą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org