Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drodzy Działacze, Członkowie, Urzędnicy, Radni, Posłowie, Senatorowie, Ministrowie PiS! |
bardzo chętnie;-)Ale gdybym tutaj podała numer to raczej nie z jednego numeru były by te eski;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drodzy Działacze, Członkowie, Urzędnicy, Radni, Posłowie, Senatorowie, Ministrowie PiS! |
W Stokrotce.
|
|
Re: Drodzy Działacze, Członkowie, Urzędnicy, Radni, Posłowie, Senatorowie, Ministrowie PiS! |
karol0009 a ja znam osobiście utalentowane wokalistki;) i co? pod dobo mam wokal podobny do klienta który jest na 3 miejscu wśród 100 najlepszych wokalistów XX wieku:)
|
|
To nic tylko pogratulować... Ja nie znam osobiście żadnych utalentowanych wokalistek dlatego poszukiwania tej z ktora obecnie wspolpracuja zajely mi sporo czasu... Jeśli masz możliwości to nagrywaj :) Bo samym pisaniem o swoim wokalu nic nie zyskasz... Pozdrawiam... No i oczywiscie mozesz zostawić jakies swoje probki mozliwosci :)
|
|
ja by wzial 30 ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |