Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda leci do Trampka |
lomza23, z Grecją to nie przegraliśmy tak naprawdę dzięki sędziemu, nawet ich pomoc nam nie pomogła...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda leci do Trampka |
taaa.... kurczak z rozna jest zajebisty. Albo jest surowy w srodku albo spalony a pani z miesa mowi ze jeszcze ze 2 godziny... po 10 minutach widze jak ludzie wynosza... Sa w tym kraju uklady i ukladziki i tak samo jak tam na gorza tak samo posrod nas...
|
|
ale wy nie krytykujecie ale narzekacie a to roznica.
|
|
W dniu 17.06. br znaleziono klucze za blokiem przy ul.Kazańskiej 4. (Kilka kluczy z brelokiem "pilot") Informacje: kobieta-17@wp.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Majster to stoi w oborze i ma kolczyk w nosie
|
|
Kupilem sobie dzis tel na 30 doladowan po 30 zl.. odrazu doladowalem tel za 900 aby nie miec juz umowy i teraz pytanie co moge zrobic z ta kasa ?
|
|
myślisz o zapłacie w naturze?
|
|
wiem, że w domelu mają teraz jakas promocje to zadzwon i spytaj
|
|
he nagie zdjecia ... ja jej moge nagie zdjecia za darmo wyslac xd rudy błazen z druhem
|
|
Whether you’re a seasoned wordsmith or a casual gamer looking to improve your vocabulary, bandle provides endless entertainment.
|
|
Whether you’re a seasoned wordsmith or a casual gamer looking to improve your vocabulary, bandle provides endless entertainment.
|
|
TEn to ma fajne życie. Cały świat sobie za darmo pozwiedza. Elegancka opcja, jak dla mnie. ______________________________- https://pisaniepracmagisterskichlodz.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |