Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyszły Prezydent Polski R. Trzaskowski , już okazał swoją łaskę potencjonalnemu PiSowskiemu mordercy . |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyszły Prezydent Polski R. Trzaskowski , już okazał swoją łaskę potencjonalnemu PiSowskiemu mordercy . |
OjciecR. a wybacz mam czepialski humor! i tak se napisałem:)
|
|
Re: Przyszły Prezydent Polski R. Trzaskowski , już okazał swoją łaskę potencjonalnemu PiSowskiemu mordercy . |
Bunio, jeszcze jedna sprawa. Widzę że się udzielasz, a nie napisałeś która drużyna była gorsza na tych mistrzostwach od Polski. Tylko nie mów że Holandia czy Irlandia, bo My grając w ich grupach, mieli byśmy piłkę wybitą z głowy przez długie lata już po pierwszym meczu. Udowodnij mi, że były słabsze zespoły od zespołu Smudy, które wszystkie bez wyjątku grały na wyjeździe, w odróżnieniu od Nas. W sumie nie musisz mi odpowiadać, bo dyskutujemy nad definicją "prawdziwego kibica", ale postaraj się o chłodną analizę tego o co spytałem a wtedy może zrozumiesz, czemu ja nie myślę tak jak Ty i nie udziela mi się huraoptymizm po zdobyciu 2 punktów w grupie A.
|
|
Ja robię to i to. Krytykuję Smudę za wybór TAKIGO składu i ustawienia zawodników na boisku, do tego za brak zmian w pierwszym jak i w drugim meczu na podmęczonych Ruskich. A narzekam, bo weź tu chłopie nie narzekaj. W końcu graliśmy u Siebie. Byliśmy w pierwszym koszyku. Mieliśmy najłatwiejszych rywali ze wszystkich zespołów na mistrzostwach. Nie potrafiliśmy wygrać żadnego meczu w grupie, co nie było problemem dla żadnego z naszych grupowych rywali. I weź tu bądź zadowolony. Z czego? Dobra, teraz oglądamy Hiszpanów z Chorwatami. Obstawiam 2-2 ;)
|
|
daj numer omania
|
|
tu sa moje argumenty , to wszystko sie dzieje na codzien. na zachodzie dla ludzi niczym nowym jest gdy jakis arab zabija kogos, ale w pl nikt o tym nie wie http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=fr&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.7sur7.be%2F7s7%2Ffr%2F1502%2FBelgique%2Farticle%2Fdetail%2F1455962%2F2012%2F06%2F18%2FBraquage-meurtrier-d-Uccle-la-defense-plaide-l-acquittement.dhtml
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |