Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Desperackie gesty Dudusia |
Polecam pana Skweresa tel.660 445 465.Tez myślałam że programator,a tu miła niespodzianka.Szybko,konkretnie i dobrze zrobione.I nie wiem,czy ważne,ale niedrogo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Desperackie gesty Dudusia |
Witam, wie ktoś może, gdzie w Łomży można w tym roku sprzedawać podręczniki szkolne?
|
|
Witam. Dziś korzystając z wolnego dnia wybrałem się na spacer do lasu, przy okazji zbierając kurki na sosik. Natknąłem się na leje po bombach, na pozostałości okopów czy ślady po ziemiankach. Temat mnie bardzo interesuje, dlatego wrócę tam po zakupie wykrywacza metali, może uda się znaleźć ciekawe przedmioty. Kiedyś często znajdowałem różnego rodzaju pozostałości po wojnie, jakieś pociski, elementy bomby, mój znajomy trafił nawet na ogromny pocisk. Jakiś czas temu babcia i kilka innych starszych osób mówiło, że w pewnym znajomym mi miejscu w lesie zakopana jest stara broń i kilka innych przedmiotów, ile w tym prawdy - nie wiem ale na pewno to sprawdzę. Zapewne wiele osób trafiło na podobne znaleziska, macie może jakieś zdjęcia? Lub po prostu opowieść w formie postu. Pozdrawiam!
|
|
Teraz to piosenke na dalsze Euro zasbiewa zespol Czarny Bez a Jarzebina pojdzie w zapomnienie.
|
|
Gdzies za ,blaszakiem' przyjmuje dentysta. Potrzebne mi na niego namiary i nr.telefonu.
|
|
A po jakiego chu*a miałbym jechać do Monaru? Nie jestem ćpunem CHŁOPCZE! I co by było jakby mnie zawinęli? Gdybym jarał każdego dnia może i bym się tym martwił, ale teraz w ogóle mnie to nie rusza.
|
|
Witam nie dawno zainwestowałem w laptopa ,ale nie mam w nim nadal internetu ;/.gdzie jest dobry bezprzewodowy internet (chodzi mi o taki który podpina się pod USB) i jaka jest jego cena i prędkość ????
|
|
:)
|
|
Dzięki , to nie Nasz . Już sprawdziłam . tylkol napisał(a):
|
|
Bunio, masz sto procent racji - NIE JESTEM PRAWDZIWYM KIBICEM! Oczywiście wg. Twojej skali! Twój ostatni wpis świadczy o tym, że sam już nie wiesz co piszesz. A jak mi np bułki z piekarni A czy B nie smakują, to mam się uczyć zawodu, żeby były lepsze? A jak mi się np nie podobają komedie, to mam zostać reżyserem żeby nakręcić taką, która mnie rozśmieszy? Teraz piszesz, żebym został piłkarzem? Śmiechu warte :D Ja jestem od innych rzeczy, które nie muszą się ludziom podobać, a piłkarze są od grania w piłkę, bo robią to całe życie i też nie musi mi się ich gra podobać. Nie myl pojęć! Ja jak i wielu ludzi nie chciało się podpiąć pod ich sukces, bo co mi do tego? Ani bogatszy ani biedniejszy bym nie był. Ja po prostu uważam, że z takiej grupy w Swoim kraju, to oni mieli zasrany OBOWIĄZEK wyjść, a jak skończyli, nie trzeba przypominać, bo rana jeszcze świeża. Po meczu z Grecją, czułem się jak zbity pies. Gramy u Siebie, gramy jedenastu na dziesięciu i prawie przegrywamy mecz, prawie, bo gdyby Tytoń nie uratował dupy Szczęsnemu, to by była już katastrofa. Nie wg. Ciebie oczywiście, bo Ty jesteś "PRAWDZIWY KIBIC" ;)
|
|
pamiętam jak był tam konkurs w ktorym mozna bylo wygrac auto. wygraną przyznaną konkubentowi jednej z kasjerek. niektorzy to maja szczescie :)
|
|
OjciecR. - FAKT, zapomniałem o tym, że sędzia nam pomagał nie przegrać jak tylko mógł, o czym pisały wszystkie media na świecie.
|
|
Nie wiem jak ten pan ma na nazwisko,mam tylko jego nr. 515 154 676
|
|
skad wiesz ***** ***
|