sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamiści szkodzą POlsce

Ze względu na dużą ilość salonów prosił bym o opinie.
Jężeli możecie napisać jakie okna posiadacie i jak się one sprawują bardzo był bym wdzięczy, ponieważ sam szukam okien PCV do zamontowania w bloku z płyty i niemam pojęcia które wybrać. Na moim celowniku znalazły się okna Alustica, Partnera, Oknoplastu. I jeszcze jedno pytanie odnośnie uszczelek między szybowych to jest do wyboru TPS albo ze stali szlachetnej.
Wszystkim biorącym udział w temacie dziękuje za pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamiści szkodzą POlsce

Za legalizacją marihuany? Nie wiem nawet kiedy i gdzie ale oczywiście - jestem za. Innych narkotyków nie toleruję nigdy nie brałem i nie wezmę, a czy moje dziecko sięgnie po zielone? Wydaje mi się, że ja sam będę miał na to ogromny wpływ, nie poprzez pilnowanie go ale odpowiednie wychowanie. Nie jestem oczywiście za tym, aby jarać co dzień bo wiadomo jak to się kończy. Sam lubię przypalić ale naprawdę baaaardzo rzadko, a jeśli już to nie chcę kupować jakiegoś chemicznego ścierwa i chować się z jointem po kątach.

UCIESZY SIĘ SMUDA oj ucieszy się jak dostanie 900 tyś. złoty za swoje wspaniałe pomysły i wyszukanych zawodników , oczywiście od wujka LATO który również wspaniale trzaska państwową kasą ...

UWAŻAJCIE BO PO PRACY DOWIECIE SIĘ ŻE NIE PRACUJECIE NA KOBIAŁKI TYLKO NA HEKTARY ;)))

Mało ludzi myślących normalnie i realnie , pozostało ...

ładna sala;) lukas24 masz jakieś info, że tam kogos takiego potrzebują? ;)

Wolny niewolniku..Dla Ciebie

http://youtu.be/02IAaZX7sL8

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org