Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda obiecuje rezygnację z gospodarki rynkowej. |
The Temper Trap - Science of Fear http://www.youtube.com/watch?v=UXJSN6Z9gGo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda obiecuje rezygnację z gospodarki rynkowej. |
Niczego nie podkreślam i nie ja pierwszy czepiłem się Ciebie. Nikogo nie zaczepiam i nie poniżam. Szkoda że, tak to odebrałeś. Po prostu i zwyczajnie, najlepiej byłoby nie dać się sprowokować, ale gdy się już stało to jakoś trzeba odpowiedzieć. Nie zawsze wychodzi to najlepiej. A wyszło, jak wyszło. Każdy jest w czymś dobry i nikogo nie należy dyskredytować ani poniżać. Nie miałem zamiaru Ciebie obrażać, po prostu odpowiedziałem na zaczepkę. Ja np mogę złożyć sąsiadowi kompa, za to on dobrze układa glazurę, o czym nie mam pojęcia. A co do rzeszy inteligentnych kobiet, których napewno i tutaj nie brakuje. Tyle że, nie każdy zaraz chce kogoś poderwać. Poznałeś kogoś i będą zaręczyny, to tylko pogratulować. Oby takich więcej.Niech się Wam układa. Ja poznałem kilka lat temu i również nie narzekam. Chociaż nie przez neta.
|
|
do 18
|
|
Na głupie pytania nie ma innych niż głupie odpowiedzi. Chcesz oszukać? Tego samego ci życzę, aby ciebie ktoś w bambuko zrobił kiedyś!
|
|
małą czy dużą?
|
|
Najtaniej jak troszkę tyłem pojeżdzisz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
truskaweczka.11 masz racje silnych i głupich potrzebują no to są takie Polskie realia:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |