Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niektórzy twierdzą, że nagonka, którą rozpętał przeciwko środowiskom LGBT, to akt desperacji wobec spadających sondaży i coraz bardziej niepewnej reelekcji… |
wpm oj oj tu się mylisz i to bardzo.... podam Tobie przykład który facet w twym wieku by się odważył na taki gest (poszukiwanie puszek w śmietniku) no pewnie żaden? A ja znam dzieci które nie proszą mamy i taty o kaskę bo wiedza że jak dostaną na loda to jutro nie będą miały kanapek do szkoły. I ja mam wielki szacunek dla takich dzieci. A najgorszym przykładem polaka jest zezowaty i jego poplecznicy:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niektórzy twierdzą, że nagonka, którą rozpętał przeciwko środowiskom LGBT, to akt desperacji wobec spadających sondaży i coraz bardziej niepewnej reelekcji… |
hej. wiecie może coś o zbiorach truskawek w okolicach łomży ? czy już zbieraja , gdzie i z kąd jest odbiór ludzi ?
|
|
Re: Niektórzy twierdzą, że nagonka, którą rozpętał przeciwko środowiskom LGBT, to akt desperacji wobec spadających sondaży i coraz bardziej niepewnej reelekcji… |
kalam Moja Mama jak by ciebie zobaczyła powiedziała że jesteś pojebanym giertychoskim ujem i wryj mopem tobie dała:) Ps. moje posty miały do ciebia na celu cie zniesmaczyć to jednak łyknąłeś dziecko szczęścia bez rozumku:) hiihhiiii
|
|
Zajebisty number One:) Dub FX 'NO REST FOR THE WICKED' feat. CAde & Mahesh Vinayakram http://www.youtube.com/watch?v=rBmMzabdEKQ
|
|
Jeden będzie pisał tragedia a drugi masakra.. To nie wiele wnosi do rozmowy panowie..;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |