Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Andrzej Duda to obłuda\" |
kilka dni temu gadanie jak to pieknie irlandczycy sie zachowali kazdy pelen podziwu, a dzis juz nikt tego nie pamieta i nie umie powtorzyc. brawo! naprawde jestescie zajebisci! pozatym do zalozyciela watku- gratuluje twoje argumenty sa super! lotniska, hotele, autostrady!!! yea, nie przyszlo ci idioto do glowy ze sa to elementy infrastruktury ktore zostana na lata i euro czy nie euro bardzo dobrze ze w koncu powstaja! co innego to dlug pozostajacy po tym euro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Andrzej Duda to obłuda\\\" |
filytek Mogłeś iśc i za jednego z nich pobiegać po boisku :) Na bank jesteś o wiele wytrzymalszy niż oni wszyscy:):):) Milton
|
|
maruda ta nuta byla w 1974 roku (tlusta) Rodowiczka to lansowala.
|
|
|
siwysiwy mnie pogięło do reszty:) ale chyba zgodzisz się z ta nie polska normą "Płace , wymagam i żądam wyników" :)
|
|
Witam szukam godnego polecenia kamerzysty na ślub. A może ktoś orientuje się jak przedstawia się cenowo kamerowanie ślubu? Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
|
|
http://www.best-video.pl/
|
|
pislalam wczoraj z rana ze i tak nasz zespol wyleci,przegra.....Do gnoju a nie do boju,,,,,,,,,,,do tego sie nadajemy najlepiej,wstyd na caly swiat.
|
|
Yogoorth & ZiZu ft. Kasiarzyna/Monopol - Mamy Tę Moc http://www.youtube.com/watch?v=69w6LBMn3kM
|
|
Dziękuje wszystkim za opinie najprawdopodobniej pójdę do pana Głuszkowskiego
|
|
a co to za pielenie działek i gdzie ? może ja bym była zainteresowana ;))
|
|
kalam starszy człowieku no Ty uważaj żebym twej Mamy nie zbajerował:)hiiii No śmiesznie by to wyglądało jak byś obłęd widział w oczach swej starsze na mój widok:))))))) ja się w cale nie chwale tylko stwierdzam fakty:)
|
|
Gdzie i o której zaczecie ? ;)
|
|
ja to nie wiem :% ***** ***
|
|
wolny niewolnik nie walcz o rękę w ten sposób bo będziesz zdystansowany przez taka osobę:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |