piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ten kontekst jest paskudny

Autor: Sarama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-06-12 23:41

wybudowane stadiony , autostrady , lotniska , hotele , dworce kolejowe i wiele innych inwestycji kosztem wyrzeczeń wielu polaków poszło sie jeba ć w pizdu bo parszywa 11 znowu okłamała rodaków i dała zwyczajnie dupy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mówi się , że statystyki nie grają ale nasze 65 miejsce w rankingu pokazuje gdzie naprawdę jesteśmy. To nie zawodnicy nas oszukali, ale to my chcieliśmy wierzyć, że stać nas na więcej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ten kontekst jest paskudny

ty adamosxx (czytaj-pustaku) też nie znasz polskiego co wielokrotnie pokazałeś swoimi wypocinami na tym forum

pool idz młotku po autograf do ojgenia i kladz sie spac nawet mi sie niechce ci odpisywac. masz tuskomatolowy sukces buhahah

Proponuje Jana Tomaszewskiego na nastepnego selekcjonera Kadry Rzeczpospolitej Polskiej.

maruda nie marudz!.Polacy przegrali bo cos bylo nie halo z ich wytrzymaloscia

ahaha hahah haha najlepszy sprzęt w Activi. Z którego to wieku jest ? Ty chyba nie wiesz synu co to jest dobry sprzęt.

Kiedyś przed Mistrzostwami Świata była taka piosenka :):)

Po zielonej trawie piłka goni
Albo my wygramy albo oni
Albo będxzie dobrze albo będzie źle
piłka jest okrągła a bramki sa dwie

I to wszystko co chciałem wam powiedzieć na tema EURO :):)

No coś słychać, jakieś granie, śpiweanie...ale czy warto wyłazić..? był ktoś?

Daj spokój. Szalejesz jak mysz w białym walcu. My tu będziemy się naparzać, sobie nic nie zrobimy, jedynie ci co czytają mają z czego się pośmiać i niezły ubaw. Chyba nie chcesz abyśmy dostarczali innym rozrywki?
Więc daj łapę i nie miej do mnie złości. Ja spadam na miesiąc, albo i rok i niechcę aby ktokolwiek żywił do mnie urazę. Lepiej mieć stu przyjaciół, aniżeli jednego wroga.
Trzymaj się, i powodzenia.

tylko polaki wiesniaki cofaja liczniki....wszedzie za granica samochod ktory ma nawet 600tys przebiegu znajdzie kupca jak jest w dobrym stanie i wlasciciel dbal o auto...dlatego ja se wole sama sprowadzic samochod niz kupic od polaka ktory go kiedys tam sprowdzil i byl 5 z kolei wlasciecielem czego w papierach i tak nie ma

rudy błazen z druhem

kalam muszę oddać neta Mamie więc później odpisze:)
hihihi ja nikogo nie podrywam:)hihihi .. bo ciężko jest poderwać kobiete w wieku 48 lat:) no to leze pouganaic sie za spódniczkami w realu:)

Witam.
Chciałem zapytać czy dzisiaj można gdzieś nabić butlę z gazem? Jeżeli tak to proszę o numer. Pozdro!

‎"Tylu polskich generałów ilu zginęło za rządu Donalda Tuska i kadencji Bogdana Klicha jako szefa MON, nie zginęło podczas II wojny światowej." - gen. Petelicki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org