Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne kłamstwo rafauka |
acqua di gioia armani, very irresistible givenchy, ange ou demon też givenchy. jednak perfumy to sprawa indywidualna, to co podoba się tobie może nie przypaść do gustu osobie obdarowanej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne kłamstwo rafauka |
skąd ta pewność, że bym nie podjęła tej pracy ? Szukam pracy bo potrzebuje pieniędzy to chyba logiczne. Nie szukam pracy dla przyjemności ;) rudy błazen z druhem
|
|
chyba najbardziej bezpieczny i neutralny będzie ten CK euphoria lub armani she nie pamietam dokladnie nazwy ale taka złota tubka, reszta podawanych przez was nazw jest zbyt mocna i nie każdemu się spodoba.
|
|
gdzie i jaka stawka ?
|
|
Dolce Gabbana - Light Blue
|
|
truskaweczka.11 uważaj bo się dowiesz jaka stawka...:D ta sama osoba w zeszłym roku też ogłszała się tu na forum....nie można było się tu dowiedzieć jaka stawka....ale później okazywało się ze truskawek z lupą trzeba było szukać a cena za kobiałkę......chyba złotówka nie cała..? jak któs się dowie to niech napisze :)
|
|
coco chanel mademoiselle najpiękniejszy i bardzo sexy
|
|
Nie każdy robi duże wesele w salach weselnych. A poza tym to cukiernie mają stelaże a nie sale weselne. A ludzie czasami sami robią torty i potrzebują takiego stelaża.
|
|
Witam :) Jest gdzieś dzisiaj strefa kibica?
|
|
Masakra ...
|
|
Drobnych na piwo możecie się spodziewać na więcej nie liczcie! Słyszałem że gdzieś tam płaca zawrotne 3zł. za godzinę zbioru! Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji. Jednak inwestując już np 5 tyś.USD można już od 2 dnia wypłacać po 100$ bo otrzymujesz 2% dziennie. Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej) Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 21-szej: oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji: http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam i poszukuję kilku inwestorów najlepiej z taką jak wyżej gotówką.Pisz: andreo@onet.eu
|
|
w mojej miejscowości dziś jechał facet niebieskim Mercedesem Benz W 121 190 SL z 1960 roku piękna maszyna;)
|
|
pod fadomem stało około 20 aut zabytkowych.....
|
|
gdzie mozna w łomzy wypozyczyc rusztowanie.jakis namiar
|
|
Ostatnio znajoma wyrywała na 2 raty, bo na kasę.
|
|
A właśnie do DUPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CH....o ustawione przy szkleniu, a zamykają się z brzękiem i ciężko !!!!!!!!!! Trochę o tym poczytałem, i serwisant spuścił oczy.
|
|
A jak się nazywa ten na wyszyńskiego?
|
|
ja dałem tzn.kupiłem mu piwo.bo wiem jak to jest.byłem podobnie jak on.prawie skączony . ale się podniosłem.a on tak nie umie.więc go nie oczerniajcie.bo to może spotkać.każdego.dziś masz kase jutro morzeSZ NIEMIEĆ rudy błazen z druhem
|
|
Marcin 9razy po dwa razy o północy eszcze raz.... Słynny brazylijski napastnik, Ronaldo, który jakiś czas temu zawiesił buty na kołku wyznał, że jego zdaniem seks przed meczem może pomóc każdemu piłkarzowi, w przeciwieństwie do masturbacji, która jak stwierdził Brazylijczyk "zaburza całkowicie rytm zawodnika". Ronaldo wziął udział w dyskusji, która od lat toczy się pomiędzy trenerami, kibicami oraz przede wszystkim zawodnikami, a dotyczy kwestii seksu przed ważnymi meczami. - Nie ma na ziemi osoby, która byłaby w stanie udowodnić, że seks przed meczem może działać niekorzystnie na gracza - powiedział Ronaldo. - Prawdą jednak jest, że masturbacja może mieć fatalny wpływ na piłkarzy - dodał były reprezentant Canarinhos. Następnie Ronaldo przypomniał incydent ze swoim udziałem, który miejsce miał w 1997 roku, podczas Copa America. - Przyznaję, że w tamtym czasie podczas turnieju pewnej nocy urwałem się wraz z Romario i ruszyliśmy w miasto na dziewczyny. Nie było jednak łatwo, bo musieliśmy pokonać wysoki, hotelowy mur, aby wydostać się na zewnątrz. Wszystko mieliśmy perfekcyjnie zaplanowane, taksówka czekała na nas przed hotelem a kierowca dokładnie wiedział, gdzie ma się udać - podsumował z uśmiechem Ronaldo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |