środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejne kłamstwo rafauka

acqua di gioia armani, very irresistible givenchy, ange ou demon też givenchy. jednak perfumy to sprawa indywidualna, to co podoba się tobie może nie przypaść do gustu osobie obdarowanej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejne kłamstwo rafauka

skąd ta pewność, że bym nie podjęła tej pracy ? Szukam pracy bo potrzebuje pieniędzy to chyba logiczne. Nie szukam pracy dla przyjemności ;)

rudy błazen z druhem

chyba najbardziej bezpieczny i neutralny będzie ten CK euphoria lub armani she nie pamietam dokladnie nazwy ale taka złota tubka, reszta podawanych przez was nazw jest zbyt mocna i nie każdemu się spodoba.

gdzie i jaka stawka ?

Dolce Gabbana - Light Blue

truskaweczka.11 uważaj bo się dowiesz jaka stawka...:D ta sama osoba w zeszłym roku też ogłszała się tu na forum....nie można było się tu dowiedzieć jaka stawka....ale później okazywało się ze truskawek z lupą trzeba było szukać a cena za kobiałkę......chyba złotówka nie cała..? jak któs się dowie to niech napisze :)

coco chanel mademoiselle najpiękniejszy i bardzo sexy

Nie każdy robi duże wesele w salach weselnych. A poza tym to cukiernie mają stelaże a nie sale weselne. A ludzie czasami sami robią torty i potrzebują takiego stelaża.

Witam :)

Jest gdzieś dzisiaj strefa kibica?

Masakra ...

Drobnych na piwo możecie się spodziewać na więcej nie liczcie!
Słyszałem że gdzieś tam płaca zawrotne 3zł. za godzinę zbioru!

Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji.
Jednak inwestując już np 5 tyś.USD można już od 2 dnia wypłacać po 100$ bo
otrzymujesz 2% dziennie.
Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej)
Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 21-szej: oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji:
http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam i poszukuję kilku inwestorów najlepiej z taką jak wyżej gotówką.Pisz: andreo@onet.eu

w mojej miejscowości dziś jechał facet niebieskim Mercedesem Benz W 121 190 SL z 1960 roku piękna maszyna;)

pod fadomem stało około 20 aut zabytkowych.....

gdzie mozna w łomzy wypozyczyc rusztowanie.jakis namiar

Ostatnio znajoma wyrywała na 2 raty, bo na kasę.

A właśnie do DUPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CH....o ustawione przy szkleniu, a zamykają się z brzękiem i ciężko !!!!!!!!!!

Trochę o tym poczytałem, i serwisant spuścił oczy.

A jak się nazywa ten na wyszyńskiego?

ja dałem tzn.kupiłem mu piwo.bo wiem jak to jest.byłem podobnie jak on.prawie skączony . ale się podniosłem.a on tak nie umie.więc go nie oczerniajcie.bo to może spotkać.każdego.dziś masz kase jutro morzeSZ NIEMIEĆ

rudy błazen z druhem

Marcin 9razy po dwa razy o północy eszcze raz....

Słynny brazylijski napastnik, Ronaldo, który jakiś czas temu zawiesił buty na kołku wyznał, że jego zdaniem seks przed meczem może pomóc każdemu piłkarzowi, w przeciwieństwie do masturbacji, która jak stwierdził Brazylijczyk "zaburza całkowicie rytm zawodnika".

Ronaldo wziął udział w dyskusji, która od lat toczy się pomiędzy trenerami, kibicami oraz przede wszystkim zawodnikami, a dotyczy kwestii seksu przed ważnymi meczami. - Nie ma na ziemi osoby, która byłaby w stanie udowodnić, że seks przed meczem może działać niekorzystnie na gracza - powiedział Ronaldo. - Prawdą jednak jest, że masturbacja może mieć fatalny wpływ na piłkarzy - dodał były reprezentant Canarinhos.

Następnie Ronaldo przypomniał incydent ze swoim udziałem, który miejsce miał w 1997 roku, podczas Copa America. - Przyznaję, że w tamtym czasie podczas turnieju pewnej nocy urwałem się wraz z Romario i ruszyliśmy w miasto na dziewczyny. Nie było jednak łatwo, bo musieliśmy pokonać wysoki, hotelowy mur, aby wydostać się na zewnątrz. Wszystko mieliśmy perfekcyjnie zaplanowane, taksówka czekała na nas przed hotelem a kierowca dokładnie wiedział, gdzie ma się udać - podsumował z uśmiechem Ronaldo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org