Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ostatniej chwili. Najnowsze info z zamachu na SOP dokonanego prze 4 osobową rodzinę. |
już lepiej prawisz... widzisz u mnie jest jedzienie jest piwo oraz maszyna hazardowa dla tego myślę, że nie tylko osoby, które obecnie prychodzą będą stałymi bywalcami po 22.00 ale też z czasem dużo więcej osób będzie przychodzić szczególnie dla tego, iż kebab jest z piersi kurczaka = łatwo strawny na noc ale jakby nie było zobaczymy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ostatniej chwili. Najnowsze info z zamachu na SOP dokonanego prze 4 osobową rodzinę. |
aaa to kicha... niestety ale interesuje mnie lipiec do końca września (studenckie wakacje), więc najwyżej wrzesień pochodzę, a wcześniejsze miesiące to siłka będzie... ale dzięki za informacje :)
|
|
Re: Z ostatniej chwili. Najnowsze info z zamachu na SOP dokonanego prze 4 osobową rodzinę. |
no, w Łomży nie ma wyboru za bardzo...tylko te skrzypiące łózka w sudansun....może w końcu któs otworzy coś porządnego..? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |