Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie patrzcie proszę jednak na mnie jak na wroga, bo nie jestem Waszym wrogiem. |
Dziś byłem z żoną po deszczyku i burzy w lesie niedaleko Kuzi (kurpie) efekt byl wyśmienity 5l dla mnie bardzo cennych kurek zwanych potocznie gąsek ;D w niedziele zaś wybrałem sie na rybki w okolicach Pęzy brało słabo więc wziełem spinning i poszedłem wzdłuż nowej narwi też nie brało lecz ku mojemu zaskoczeniu znalazłem się na łace obsianej pieczarkami . I tak z rybołapania moja przygoda zakończyła sie pieczarkobraniem he facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie patrzcie proszę jednak na mnie jak na wroga, bo nie jestem Waszym wrogiem. |
coś czuje że otwarcie długo oczekiwanej Castoramy bedzie przesunięte z tego września ;D facmen
|
|
Re: Nie patrzcie proszę jednak na mnie jak na wroga, bo nie jestem Waszym wrogiem. |
W tym temacie było troszku racji ale ni do kuńca.
|
|
znakiemtego ze ? DiDi
|
|
Kolczyk kosztuje około 30 zł. Zajrzyj www.jubilerpieciak.pl
|
|
|
jak szybko się uwiną,to Zapytasz dokąt trafiają pieniądze na remonty dróg.chwilę porobili i takie pieniądze biorą?....a tak każdy widzi ile trzeba dni na zalepienie dziury....
|
|
No właśnie ostatnio w Rossmanie nie widziałam. Może ktoś widział w sklepie zielarskim albo w innej drogerii? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |