Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brawo Kolenda..! trzeba było jeszcze mu kopa zasadzić |
oddaj mu swoją pracę, a potem pocałuj tuska w rów i go od niego pozdrów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brawo Kolenda..! trzeba było jeszcze mu kopa zasadzić |
kalam jeśli mógłbyś to podaj kilka nr. do tych dostawców na mój email tytonik1992@wp.pl wypróbuję i ocenię :)
|
|
kalam znając fizjnomnie kobiety i mężczyzny z lekcji biologi:) to nie milo wspomina tą chwilę? no chyba że nie prawdę mówią i piszą o zasoleniu antlktyku?
|
|
to Rysiek zwany Lwem
|
|
No k... jaka szlachcianka :/ Do Spółdzielni leć, sprawę w sądzie załóż.. Niedługo może sąsiadka będzie musiała zapytać czy może wywiesić pranie na balkonie bo Jaśnie Pani będzie przeszkadzał zapach płynu do płukania albo proszku. Współczuję sąsiadom.. facmen
|
|
Pozostaje sie niestety przyzwyczaic ze mieszkasz w ,kolchozie'.
|
|
http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Grill-na-balkonie-ale-ognisko-bez-chrustu,wid,14405985,wiadomosc.html?ticaid=1ea15
|
|
A jaka będzie różnica gdy sąsiadka zapali w domu przy otwartym oknie wg mnie żadna, chyba nie masz wyjścia tylko się z tym pogodzić albo nie otwierać okien. Kiedyś moimi sąsiadami było w jednym mieszkaniu pięcioro palaczy więcej chyba nie muszę pisać. Kupiłem dom i mam spokój :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |