Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rafał Trzaskowski nowa nadzieja wszystkich Polaków. |
a mi w niedzielę przeszkadza jak cały pion "schabowe tłucze "... zgłosiłem to Dzielnicowemu i Prezesowi Spóldzielni i mają się tym zająć a tak na powaga to radzę wyprować się do lasu, tam będziesz miała spokój i ciszę (na Jednaczewie są jeszcze wolne działki ) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rafał Trzaskowski nowa nadzieja wszystkich Polaków. |
Jak nie strzepuje popiołu za barierkę, który leci na świeżo wyprane ciuchy i robi w nich dziury to pół biedy...
|
|
a mnie denerwuje jak takie panisko wyjdzie na balkon i ten smrod leci mi do chalupy, palcie w domu skoro lubicie ten smrod. w dodatku smierdzicie sami.
|
|
Grzybki są, przeważnie wycieruszki i papierzaki.
|
|
Ludzie jakie bzdury piszecie nikt z was tam nie był a nie wspomne o pracy tam każdy najmądrzejszy. Ja pracuje w Sonarolu Jeziorku z jakis rok i podoba mi się tam. Płaca wiadomo nigdzie nie ma kokosów, wszyscy spoko ludzie, kierownik to jest the Best jest gorąco do 40st. ale kwestia przyzwyczajenia, są dni wolne w zime wiadomo sezonu nie ma nie ma co się dziwić. Powiem jedno pracowałem w różnych miejscach które źle wspominam bo warunki fatalne były. W Jedwabnem nie byłem nie wiem ale pisze jak jest w Jeziorku. Ktos tam jeszcze pisał ze wezwania są i wgl, tak bywa ale jak wypłate się dostanie to odrazu banan na twarzy. Pozdrawiam Szefa bo jest spoko i wszystkich z biura :) facmen
|
|
każdy już swoją dolę wziął i po temacie ;)
|
|
Wybitnie śmieszne, wybitnie! Nawet nie wiem czy nie najlepsze!
|
|
Chyba najprościej byłoby przejść się po ryneczku żeby dowiedzieć się czy są już.
|
|
Elegancja Francja :) Ale i nudno troche :( facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |